Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
He yavDakka 1 gol yedik usta![]()
Atarız 3,5 köy takımı reis bu.Selamlar arkadaşlar maç domestic olmadığı için konuyu buraya açtım.
İlk maç 4-1
bu çocuklara kaç sallarız. İsteyen istediğini saygı çerçevesinde yazabilir.
Düdük çaldı maç başladı.
Derslerine çalışmış gibiler biraz ama; bu onları kurtarmaz.Atarız 3,5 köy takımı reis bu.
Daha çok biz köy takımına benziyoruz maalesefAtarız 3,5 köy takımı reis bu.
1-1 'e razı gibi oynuyorlarDaha çok biz köy takımına benziyoruz maalesef![]()
Reis bizim aleyhimize çözüldü gibime geldi.Taraftarda çıldırdı kafayı yiyecem.Derslerine çalışmış gibiler biraz ama; bu onları kurtarmaz.Birazdan oyun çözülür.
Ben yarım kilo çekirdek bitirdim sinirden reis. Skor tahmini yapmıyorum çok kötü oynuyoruz.Reis bizim aleyhimize çözüldü gibime geldi.Taraftarda çıldırdı kafayı yiyecem.
Svensonu gördünüz mü Allah belasını versin ya böyle sağ bek olmaz olsun.Ben yarım kilo çekirdek bitirdim sinirden reis. Skor tahmini yapmıyorum çok kötü oynuyoruz.
Ben katarakt olmak istiyorum reis. Keşke konuyu beşiktaş bölümünde açıp, acımızı kendi aramızda yaşasaydıkSvensonu gördünüz mü Allah belasını versin ya böyle sağ bek olmaz olsun.
Geldi reis, geldiGol geldi
İlk yarı mı, maç sonucu mu ?1 GOL DAHA GELİR BÖYLE BİTER