Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben izleyemedim bile üyelik istiyor nasıl çözdünüz ?sadece Türk filmlerini Türkçe izleyebiliyorum ama yabancı filmleri Türkçe izleyemiyorum yardım etseniz sevinirim
Teşekkürler eve geçince deneyip yazarım @ayhankPardon profilinize girdikten sonra account security giriyorsunuz Gmail kısmına e-postanizi yazıyorsunuz
doğrulama kodu gelecek ve sonra sizden hesabınızın şifresini yazdıktan sonra her şey bitti
Sürekli incorrect password format yazıyor, doğrulama kısmını geçtim şifre oluşturma ekranında kaldımPardon profilinize girdikten sonra account security giriyorsunuz Gmail kısmına e-postanizi yazıyorsunuz
doğrulama kodu gelecek ve sonra sizden hesabınızın şifresini yazdıktan sonra her şey bitti
Şifre kısmında takıldım , şifre oluştur diyor ama ne girdiysem kabul etmedi , püf noktası var mı ?Pardon profilinize girdikten sonra account security giriyorsunuz Gmail kısmına e-postanizi yazıyorsunuz
Daha önce kullanmadıgım için emin değilim ama bi buna bakar mısın?Şifre kısmında takıldım , şifre oluştur diyor ama ne girdiysem kabul etmedi , püf noktası var mı ?
Eve geçince bakayım aynı uygulama mı bu ismi değişik geldi deDaha önce kullanmadıgım için emin değilim ama bi buna bakar mısın?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
üye olabildin mi uygulamaya ? ben başaramadım daEkli dosyayı görüntüle 1276
Kaynağın seçenekleri ne ise maalesef o. Değiştirme (ekleme) yapılamıyor.
Altyazı da olur fakat üye kısmı sorunlu , şifre belirleme ekranında şifre olurşturamıyorumÇok güzel bir uygulama 4 günlük deneme veriyor maçlar filimler diziler görüntüsü mükemmel ama tek eksiyi dil ve yazı olarak türkçenin olmaması
Farklı bir seçenek mi olduO farklı bir şey demekki![]()
Denemedim de eve geçince bakayım o zaman , harika haberAdnan k. Arkadaşın verdiği Farklı degil aynısı tek farkı Şifresiz girilmesi
E Ahmet abi farklı olmuyor mu?Adnan k. Arkadaşın verdiği Farklı degil aynısı tek farkı Şifresiz girilmesi