Öneri 🜲ÜⲘ𝖎ţ Ⲙ0Ď🜲|Trgoals telefondan veri çekme ve GitHub otomatik url yapma

Benim gibi bilmeyen birisinin yapabileceği sadece github da hesap açıp repository oluşturmak.Bundan sonrasının ,bilmeyen birisi için nasıl yapılacağı da anlatılmadığına göre verilen olta bana değil.O yüzden senin paylaşımın benim için çok daha değerli Teşekkür ediyorum.
Hocam aslında çok kolay, chatgpt ye yazsanız bile yapabilirsiniz, ben tatilde olduğumdan müsait olamıyorum yoksa anlatırdım

Hocam aslında çok kolay, chatgpt ye yazsanız bile yapabilirsiniz, ben tatilde olduğumdan müsait olamıyorum yoksa anlatırdım

Sana uydum chatgpt ile muhabbete başladık .bir müddet sonra işler çirkinleşti ; onu yapayım bunu yapayım demeye başladı söylediklerinden birşey anlamadığım için naparsan yap dedim,çıktım.:ROFLMAO:

Oltanız benden balıkları tutmak sizden 🙂

Önerim

Kendi github.com hesabınıza actions yaparak otomatik güncelleme yapın listeniz otomatik güncellensin

GitHub’a yüklemek için şu adımları yapacaksın:

1. GitHub’da yeni repo oluştur

GitHub’a gir → sağ üstte New repository

İsim: umitmod (veya istediğin isim)

Public olarak bırak → Create repository

2. Bilgisayarında veya android telefonunda dosyaları hazırla

umitm0d.py script’in

.github/workflows/umitmod.yml

Klasör yapısı şöyle olacak:

umitmod/
├── umitm0d.py
└── .github/
└── workflows/
└── umitmod.yml
Olacak.

Botun çalışması için izlenecek yol

Settings >Actions>General>Workflow permissionsteki Read and write permissions kutucuğu işaretleyip save yap.

İYİ SEYİRLER..
Teşekkürler emeğinize sağlık.

Sana uydum chatgpt ile muhabbete başladık .bir müddet sonra işler çirkinleşti ; onu yapayım bunu yapayım demeye başladı söylediklerinden birşey anlamadığım için naparsan yap dedim,çıktım.:ROFLMAO:
Canı o kadar küfür istiyor ki bende denemiştim bak sadece şunu yap diyorum yok şunu ekleyelim daha iyi olur dedim tamam yaptım baktım bana diyor aaa onu ekledim diye öyle oldu. 🙂

Eline emeğine sağlık Tr goals denedim çalışıyor. Bilgisayara çekip rahat şekilde izlenebilir.

Ekli dosyalar

• Kontrol.png
    Kontrol.png
    84.8 KB · Görüntüleme: 18

Geri