para ile satın aldığınız vpn var mı mesela ochthoide vpn ?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
109
vpn haricinde play store dan bişe satın alıyomusunuz box da ve bunun için hangi ödeme yöntemini kullanıyosunuz?

ochthoide satın alıp tr vpn olarak kullanan oldu mu?

vpn haricinde play store dan bişe satın alıyomusunuz box da ve bunun için hangi ödeme yöntemini kullanıyosunuz?

Ben kendi bilgisayarımda Norton 360 satın aldım içinde bir sürü şey var VPN Passwort Manager Antivirus tarama dark web Monitoring ve daha fazlası

(VPN iyi değil ama bilgisayar da interneti baya yavaşlatıyor)

Ben kendi bilgisayarımda Norton 360 satın aldım içinde bir sürü şey var VPN Passwort Manager Antivirus tarama dark web Monitoring ve daha fazlası

(VPN iyi değil ama bilgisayar da interneti baya yavaşlatıyor)
bende norton 360 aldım vpn yoktu

Avast vpn aldım ilk 2 ay bedava 2 yıllıgına 70 tlye aldım

avast ve avg vpn aldım avast ultimate android aldım yıllık 50 lira antivirüs, temizleyici ve vpn içerikli Avg pc için aldım 150 lira 3 yıllık memnunum.. En Son VAVOO TV denedim tv box'da sorunsuz izledim.

Trendyoldan Firmanın resmi distribütörden 324 tl ye 1 yıllık, üç kişilik Kaspersky Plus Antivürüs almıştım 4 beş ay önce. Şimdi baktım 384tl. Kaspersky bana göre en iyi antivürüs. Yanında Sınırsız VPN ücretsiz geldi. VPN süper çalışıyor nasıl indirme yapıyorsam aynı hızda indirme yapıyor. Fark yok. Ancak Antivirüs ile alındığı için bilgisayara yüklediğin antivüs birlikte hakkı kullanıyorsun, yada telefona antivirüs kurduysan öyle. Ben Hem tel hemde bilgisayarda bu şekilde kullanıyorum. Haklarını antivirüsü bir yerde vpn yi bir yerde kullanayım şeklinde kullanamıyorsun. İkisi bir. Trendyolda bir çok versiyon var baktım şimdi. 1-3-5 10 kullanıcılı. Plus ve Premiumda VPN sınırsız. Standartta VPN yok. Çoklu kullanıcılı almak daha ekonomik. Bölüştür kişi başı daha uyguna geliyor. Hepsiburadaya baktım 3 kişilik aynısı 359 tl. Başka yerlerde de daha uygun olabilir bakabilirsin. Ben çok memnunum hem antivürüsten hem vpn den.

Son düzenleme:
ben ochtohide i arada deniyorum sorunsuz gibi box da ücretsiz sürümü hız kaybı da gördüğüm kadar ile yok byedpi mesela bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor benimkisi tamamen deneme amaçlı o yüzden sizlere de sordum neleri kullanıyosunuz diye

neden para verelim ki ? Deutsche Welle sansüre karşı psiphon 'un tüm full versiyonlarını ücretsiz veriyor.

indirme linki;

[email protected]
Sitemiz ya da indirme bağlantılarımız engellenmiş ya da sansürlenmiş ise, indirilecek dosyaları e-posta ile isteyebilirsiniz.

neden para verelim ki ? Deutsche Welle sansüre karşı psiphon 'un tüm full versiyonlarını ücretsiz veriyor.

indirme linki;

[email protected]
Sitemiz ya da indirme bağlantılarımız engellenmiş ya da sansürlenmiş ise, indirilecek dosyaları e-posta ile isteyebilirsiniz.
Sen nasıl bir kralsın Allah razı olsun, çok sağol bende Google Chromecast (TV Box) için vpn arıyordum şu cloudstream aramada filmler ve diziler çıkmıyor veya çok geç çıkıyor belki vpn ile düzelir diye vpn araştırırken tesadüf denk geldim 🙏🏻

Sen nasıl bir kralsın Allah razı olsun, çok sağol bende Google Chromecast (TV Box) için vpn arıyordum şu cloudstream aramada filmler ve diziler çıkmıyor veya çok geç çıkıyor belki vpn ile düzelir diye vpn araştırırken tesadüf denk geldim 🙏🏻
android tv de denendi. IBB operasyonlarındaki kısıtlamalarda gayet iyi çalışıyordu.

Ben aldım 5 cihaz destegi vardı sanırım. Yıllık 300 gibi fiyatı vardı. Hızı da neyse onu veriyor. Sanal kredi kartıyla alıyorum. Gayet iyi.

Ben aldım 5 cihaz destegi vardı sanırım. Yıllık 300 gibi fiyatı vardı. Hızı da neyse onu veriyor. Sanal kredi kartıyla alıyorum. Gayet iyi.
bana ochto güzel gibi geldi ücretsiz olanda bile hız düşmüyor gibi yani hız etkisi görmedim

bana ochto güzel gibi geldi ücretsiz olanda bile hız düşmüyor gibi yani hız etkisi görmedim
Ben yasal yolla olanı söyledim yoksa modlu Expressvpn Premium apk hızı çok iyi. Keza dediğiniz gibi ochto ücretsiz de güzel çalışıyor. Birde Bydpi var. O da çok iyi. Üstte arkadaşta paylaşmış gerçi Psiphon için çok teşekkür ederim deneyeceğim.

Son düzenleme:

indirme linki;

[email protected]
Hay yaşa ya. Cevheri Güven sürekli bahsediyordu bende bulamıyordum. Meğerse Deutsche Welle yazamıyormuşum. :ROFLMAO:

Ben yasal yolla olanı söyledim yoksa modlu Expressvpn Premium apk hızı çok iyi. Keza dediğiniz gibi ochto ücretsiz de güzel çalışıyor. Birde Bydpi var. O da çok iyi. Üstte arkadaşta paylaşmış gerçi Psiphon için çok teşekkür ederim deneyeceğim.
konu aslında güzel oldu aynen ochto da market sürümünde gayet iyi byedpi de tam vpn olmasada o da iyi express vpn denemedim fikrim ülke seçnekleri ve hızı iyise denenir

Geri