Öneri 1.000 Kişilik Süresiz Ulusal Kanallar&Uygulama

Selamlar,
Uygulamayı inceledim, linklerin sadece uygulama içinde açılması için user-agent koruması eklemişler.
İleride panel adresi değişirse diye de uygulamanın bağlandığı yerden direkt panel adresini alan, m3u'yu indiren ve sonrada user-agent değeri eklenmiş haliyle m3u'yu sunan tek bir link oluşturdum. Uygulamanın adı Rüzgar olduğu için ben de öyle isimlendirdim.
VLC, Televizo, Tivimate gibi uygulamalarda test ettim sorunsuz çalıştı. Umarım işinize yarar.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hocam eline sağlık.Uygulamayla uğraşmaktan kurtarmışsın bizi, sağolasın 👏

Selamlar

• Uygulama içinde 1000 kişilik hazır ulusal kanalların bulunduğu liste vardır. indirip kurmanız yeterli olacaktır.
  • Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır. ( Sürekli ibo playeri kurmaya çalışmaktadır. )
  • Liste, adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece güncel adres ile çalışmaya devam eder. Garantisi yok :)
  • İbo player/playlist sitesinden farklı hesap ekleyemezsiniz. Ben eklerim derseniz buyurun

Ekli dosyayı görüntüle 11521Ekli dosyayı görüntüle 11522Ekli dosyayı görüntüle 11525Ekli dosyayı görüntüle 11526Ekli dosyayı görüntüle 11527

Farklı İptv oynatıcılarda kullanmak isteyenler için linkler aşağıya bırakılmıştır.
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz. Seçim sizin.

• Listeyi harici oynatıcılar için uygun hale getiren @ismailturret 'e teşekkürler. #Post 60 Tıkla
  • Linki Televizo, Tivimate gibi harici oynatıcılara ekleyip izleyebilirsiniz.

1000 kişilik:

Mor kanallar olacakmı

vlc playerde sıkıntı yok kanal sayısı biraz fazla olsa tadın yenmez maç belgesel falan

Mor kanallar olacakmı
vlc playerde sıkıntı yok kanal sayısı biraz fazla olsa tadın yenmez maç belgesel falan
Hangi kanalların olduğu ve kanal sayısı maalesef kontrolümüzde değil.
Paylaşılan uygulamanın sahibi uygulamaya sürekli başka başka iptv linkleri ekliyor.
Ben de bunu otomatik olarak alan bir linke dönüştürdüm.
Yarın bir gün komple başka kanallar olan bir liste gelebilir, bu bizim kontrolümüzde değil.
1000 kişilik paneller eklendiğini görünce, çok kişi faydalanabilsin diye uğraştım sadece.

Geri