PC için güzel bir hikayeli oyun önerisi varmı?

Merhaba arkadaşlar

Ben bilgisayar da oyun oynamayı çok seviyorum ve bir sürü oyun oynadım

Şuan aktif oynadığım 2 tane oyun var biri Valorant diğeri de FIFA

En son bitirdiğim hikayeli oyun Spiderman di Batman Arkham gibi oyunları da bitirdim.

God Of War, Uncharted 4, Spiderman hepsi gibi Sony hikayeli oyunlarını oynadım

Bilgisayar da Witcher 3 Guardians of the Galaxy gibi oyunları da oynadım

Harry Potter oyununu da oynadım ve bitirdim

Şimdi de ne oynamam gerektiğine karar veremedim o yüzden burda bir sorayım dedim

Eğer bir kaç daha fazla bilgi almak isterseniz yazın bende severek cevabını veririm
Dragon"s Dogma Dark Arisen Pc İcin Olan Surumunu Oynayabilirsin Bol Gorevli Acik Dunyali Bol Gelistirmeli Bu Oyunu Oynamadiysan Oynamana Degecek Youtubeden Oyunun Videolarini Bakabilirsin Ps3 de Bitirmistim Bu Oyunu Pc Surumu de Var Ortalama Bir Pc Yeterli Olacaktir Dikkat Et Bu Oyuna Muptelasi Olabilirsin Saygilarimla Kardesim

Ilgimi ceken oyunlar

1. Life is Strange
  2. Detroit become Human
  3. Clair Obscur: Expedition 33 (savaş stilini beğenmedim maalesef benlik değil)
  4. Alan Wake 2
  5. Control
  6. Max Payne (küçükken oynamıştım ama rastgele 😅)
  7. Mafia
  8. Indiana Jones (First Person olmasaydı keşke)
  9. Dragon"s Dogma Dark 2 (şimdiden bağımlısı oldum çok iyi gözüküyor)🤩🥳😻🤸🤹

Dragon"s Dogma Dark Arisen Pc İcin Olan Surumunu Oynayabilirsin Bol Gorevli Acik Dunyali Bol Gelistirmeli Bu Oyunu Oynamadiysan Oynamana Degecek Youtubeden Oyunun Videolarini Bakabilirsin Ps3 de Bitirmistim Bu Oyunu Pc Surumu de Var Ortalama Bir Pc Yeterli Olacaktir Dikkat Et Bu Oyuna Muptelasi Olabilirsin Saygilarimla Kardesim

Verilmedi galiba yeni çıkan ve hikayeli bir oyun önermek istiyorum ;)

The Alters
2025 çıkışlı bu Bilim kurgu oyun severler için oldukça iddalı özelliklere sahip PC hikaye oyunudur. Tehlikeler ile dolu bir gezegene iniş yapacak ve büyük zorlu görevler yapmak için bu gezegende keşifler yapacaksınız. Jan Dolski adlı karakteri canlandırarak hayatta kalmaya çalışacak ve üssünü inşa etmek için yeterli kaynaklara sahip olun. Ölümcül güneş son derece canınızı yakacak ve bundan uzak durun. Güneş radyasyon ile karşılıklı etkileşim halinde ve gece gündüz döngüsü farklı bir boyutta olacaktır. Bu durumu dikkate alarak planlı bir şekilde ilerleyin.

The Alters PC Sistem ve Gereksinim?

Ram: 16 GB ++ ve üstü ++ bellek
HDD: 50 GB ++
Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 + AMD Radeon RX 570
Windows: (x64) 10
DX: 12 Sürüm ++
İşlemci: Intel Core i7-6700 + AMD Ryzen 5-1600

Link 1

Link 2

Video

1755154426537

Geri