Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Maç zamanı açsınlarda sorun değil eline sağlıkRectv bazen kanalları kapatıyor ben eklediğim saatte çalışıyordu
İlginize teşekkürler ; Lakin Windows iptv ve Open TV de de çalışmadı yada ben beceremedimKardeşim bu kısa linki iptv uygulamana gir ondan sonra kanal listesi gelir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eyvallahsağolasın apple kullanıcıları olarak apk indirmeme sıkıntımızı böylelikle giderdin ellerine sağlık.
VLC player kullanırsan hiçbir sıkıntın kalmazİlginize teşekkürler ; Lakin Windows iptv ve Open TV de de çalışmadı yada ben beceremedim(
Çok Çok Teşekkürler VLC de işlem tamam..... emeğine sağlıkVLC player kullanırsan hiçbir sıkıntın kalmaz
İyi seyirlerÇok Çok Teşekkürler VLC de işlem tamam..... emeğine sağlık
ssiptv biraz bu konularda sıkıntılı benim mesela kablo tv yayınlarında https olan yayını kabul etmiyor illa http olacakS S iptv de spor kanallari açmadı, sorun değil emeğine sağlık kardeşim
Tesekkurler elimize saglıkArkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 11827
Ekli dosyayı görüntüle 11828
Teşekkür ederim emeğinize sağlık.Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Teşekkür ederiz emeğine sağlık kral.Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
rectv yayınlarını cloudflare den yayın veriyor o yüzden benle alakası yok ben sadece aracıyımBazı kanallarda cloudflare's uyarısı veriyor.
@atakan1983
Açılmıyorkısa link eklenmiştir ilk mesaja