Öneri Tv box Uygulama Havuzu [ Tıkla > İndir ]

Burdan Tekkan Kardesime Talebim Uzere Apk yi İndirip Upload Edip Virustotal Sonuclarinida Ekledigi İcin Ne Kadar Tesekkur Etsem Azdir Eline Koluna Saglik Tekkan Kardesim Kurmak Kullanmak İsteyen Arkadaslar Nasil Kurulum ve Kullanabileceginiz İle İlgili Aciklamayi Yaptim Ben Kuramadim Calistiramadim Diye Yazmayin Mesajlari İyi Okuyup Anlayin Herkes Faydalansin İstedim Bu Apk dan Kimseden Bir Sey Saklamiyoruz Aksine Elimizde Olanlari Paylasiyoruz Yorum Yaparken Ona Gore Yorumlarinizi Yapin Desteklerinizi Esirgemeyin Bizden Daha Guzel Apk lar Listeler Projeler Uretip Veya Bulup Paylasabilelim Bu Paylasim Yapan Tum Arkadaslarimiza Destek Verin Onlari Küstürmeyin.Saygilarimla.

Son düzenleme:
Slm hocam bu dezor uygulamayı modlayıp içine başka bir vpn gömülebilirmi acaba
Maalesef Hayir Premiumlugu Bozulur Korumali Apk Bu Bozarsiniz Temelli Ayri Vpn İle Acin En Guzeli
Not=Patronq Kardesimiz Veya Umit Mod Kardesimiz İyi Anliyorlar Ugrasirlarsa Belki Olabilir

Son düzenleme:
Tevegram ilk mesaja eklendi.

Tevegram​

Android TV Box Sürümü: 3.0.10'a ücretsiz indirin

Tevegram : TV için Telegram

Tevegram, Android TV için Telegram sosyal ağının resmi olmayan istemcisidir.
TV'ye ilk giriş ve yetkilendirme için Klavye veya benzeri bir cihaza ihtiyacınız var. Veya akıllı telefonunuzdaki QR koduyla giriş yapabilirsiniz. 2.7.0+ sürümünden itibaren telefon numarasıyla giriş yapma özelliği eklendi.
Uygulama çok dilli bir arayüze sahip olup, cihazda en az 5.0 Lollipop yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklamsız sürüm. Android TV için tam destek ve standart bir uzaktan kumanda.
Tevegram Özellikleri
  • doğrudan televizyonunuzdan film izleyin, arkadaşlarınızla veya ailenizle sohbet edin
  • Video indirme, ağ olmadan görüntüleme için kullanılabilir (ayarlarda akışı devre dışı bırakın)
  • Tevegram'da abonelerinizden veya arkadaşlarınızdan gelen filmleri, klipleri veya herhangi bir videoyu çevrimiçi olarak izleme olanağı
  • tüm cihazlarınız arasında mesajların ve görünümlerin tam senkronizasyonu
  • çeşitli video ve ses içeriklerini oynatmak için dahili medya oynatıcısı
  • Gerçek zamanlı bildirimlerle güncel kalın (izin)
Google Play

QR Kodu

Geliştirici:
Fiyat: Ücretsiz

Tevegram'da TV'de yeni mesajlar hakkında bildirim almak için çoklu görev (aynı anda birden fazla görevi gerçekleştirme, uygulamalar arasında geçiş yapma) izni vermeniz gerekir. Bu, Ayarlar / Uygulamalar / Özel erişim / Diğer uygulamalar üzerinden yapılabilir.

Uygulamanın dezavantajları arasında tam olarak geliştirilmemiş bir arayüz ve video ön yükleme tamponunun boyutu için bir ayar bulunmaması yer alıyor. Bu nedenle, düşük RAM'li zayıf cihazlarda video izleme yavaşlayabilir. Üçüncü taraf bir oynatıcı kullanma seçeneği bulunmuyor.
Ayrıca, tüm yerelleştirmeler mevcut değil. Ayrıca, orijinal (uzaktan kumandayla çalışmayan) telegramda olduğu gibi, üç noktayla İndirilenler bölümünde dosyaları indirmenin bir yolu yok.

Geri