Kargo1975
Müdavim
- Konular
- 2
Bekliyoruz Hadi Hayirlisiaynı adres /morfuze birleştirme güncellemesi cuma yayınlanacak reis @Kargo1975
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bekliyoruz Hadi Hayirlisiaynı adres /morfuze birleştirme güncellemesi cuma yayınlanacak reis @Kargo1975
ilk mesajda açıklaması yapılmıştır bilginize...3840x2160 kanallarinin cogu calismiyor, calisanlarinda 20-30 saniyede bir kesiliyor yayin.
Gecikmeyi Kendisi Belirlese 0 Saniye YaparYayınları test ediyorum gayet güzel çalışıyor emeğine sağlık teşekkürler. Maç yayınları için gecikme olayını aza indirgeme şansınız var mıdır acaba
İlk mesajda detaylı açıklaması yapılmıştır...Yayınları test ediyorum gayet güzel çalışıyor emeğine sağlık teşekkürler. Maç yayınları için gecikme olayını aza indirgeme şansınız var mıdır acaba
Ben teşekkür ederim @gorkem serif reis seninde emeklerine ellerine sağlık tüm paylaşımlarını beğeniyle takipteyim.. İyi seyirler olsun...Emeklerinize sağlık, teşekkürler.
Sağolasın-Varolasın aziz dostum teşekkürler.Ben teşekkür ederim @gorkem serif reis seninde emeklerine ellerine sağlık tüm paylaşımlarını beğeniyle takipteyim.. İyi seyirler olsun...
Fenerbahçe taraftarlarımız için Exx..... açılmıştır.. Güncelleme yapmayı unutmayınız. İyi seyirler herkeseGRUP İçerikleri
fuze
> 100/120/144hz > Game/Oyuncu TV (6x ve üzeri modem/hızlı iss gerekli)
plus
> SS/SS+ - Exx..
line
> B3 ile M2 arası
poco
> B1/B2
VPN
> B1/B2
Update: 12/08/2025
Kısa Linkler:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Adamın DibisinFenerbahçe taraftarlarımız için Exx..... açılmıştır.. Güncelleme yapmayı unutmayınız. İyi seyirler herkese![]()
Fenerbahçe taraftarlarımız için Exx..... açılmıştır.. Güncelleme yapmayı unutmayınız. İyi seyirler her
Fenerbahce icin dedin, en hassas yerimden vurdun, sagol varol.Fenerbahçe taraftarlarımız için Exx..... açılmıştır.. Güncelleme yapmayı unutmayınız. İyi seyirler herkese![]()