Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk Dediğiniz Özellik Mantıklı Ve Güzel Olur Aslındaoyuncu resimlerine basıldıgı zaman oyuncu ismiyle arama yapsa iyi olur ve canlı tv izlerken kanal değiştirme özelliği olsa iyi olur çalışmanda başarılar dilerim
HaklısınızGeliştirme işlemi sancılı bir süreçtir. Henüz iki gündür üzerinde çalışmama rağmen şuan basit bir sorun nedeniyle saatlerce uğraşmaktayım. Kod bana göre biraz karışık yazıldığı için deneme yaparak simulator de çalıştırarak çözmeye çalışıyorum. Zamanla gelişmeleri konuya ekleyeceğim zaten.
Biz Böylelerine Kral Demiyoruz İmparator DiyoruzKraaalll
Eline, emeğine sağlık. Login sistemi merak ettim. Hesap ile giriş yaparsam favoriye eklediğim filmler, yarım kalan izleme listem vs tüm ayarları ile gelecek mi acaba? Bu özellik olursa mükemmel olur.Merhaba
Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.
Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.
Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.
Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın
Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.
Update 1.0 yapılan güncellemeler
- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif
Ekli dosyayı görüntüle 11725 Ekli dosyayı görüntüle 11726
- Login sayfası eklendi
Ekli dosyayı görüntüle 11727
- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
Olabilirse müthiş fikirhocam oldu olacak içine bir tane vpn gömün açılmayan kanal kalmasın , kolay gelsin takip .
bir de kodideki gibi reklamsız youtube entegrasyonu olsa tadından yenmez , tek uygulamada film , müzik , dizi , tv hepsini halletmiş oluruz . çeşit çeşit uygulamalar kurmamıza gerek kalmaz .diğer program geliştirici kardeşlerim de baştacı ama bu başyapıt bu şaheser olur hele ki tvbox desteği kumanda vs uyumlu olursa nickname uyumu gibi olur "Gücün çağrısına kulak ver , "Excalibur"
"Latte arkadaşın youtube reposu konabilir. "Latte/sinetech"
Bunlar Tam Olarak Ne Oluyor Yani Hep Sabit Mi Kalacak Hiç Bozulmacak Mı Anlamadım Ben?
Merakla bekliyoruz. Repo ve m3u linkleri girme seçeneği olsa güzel olur. Tabi uygulama kullanıldıkça bazı şeyler daha iyi ortaya cikarMerhaba
Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.
Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.
Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.
Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın
Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.
Update 1.0 yapılan güncellemeler
- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif (UPDATE)
Ekli dosyayı görüntüle 11760 Ekli dosyayı görüntüle 11726
- Login sayfası eklendi
Ekli dosyayı görüntüle 11727
- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
Bunlar Tam Olarak Ne Oluyor Yani Hep Sabit Mi Kalacak Hiç Bozulmacak Mı Anlamadım Ben?
Zaten Uzantıları Test Et Bölümü VardıUygulamayı yüklediğiniz zaman kalıcı olarak gelecek fakat ayarlar kısmından düzenleyip silebilirsiniz. Profil kısmına uzantıları test et diye bir kısım ekledim. Oradan çalışmayan içerikleri ayıklayabileceksiniz.
profile taşındıZaten Uzantıları Test Et Bölümü Vardı
Piyasadaki Tüm Eklentiler Olacak Di miprofile taşındı