Yetişkin içerikli ögeler olmayan m3u listesi

Konular
2
Merhaba hocamlar. Yetişkin icerikli Ögeler içermeyen bir m3u lazım malum bir sürü m3u olsada bu tür kategoriler var elinde bu tür kategoriler olmayan m3u var ise paylaşır mısınız rica etsem

Merhaba hocamlar. Yetişkin icerikli Ögeler içermeyen bir m3u lazım malum bir sürü m3u olsada bu tür kategoriler var elinde bu tür kategoriler olmayan m3u var ise paylaşır mısınız rica etsem
Kullandığınız iptv oynatıcının istenmeyen içerikleri kapatma özelliği olabilir, örneğin televizo ayarlar/ek ayarlar/ebeveyn kontrolü aktif edilirse ,kanal gurupları veya kanalları iptal edebilirsiniz.

Öneri - OTT Navigator İptv Player ( Premium ) Güncellendi >>>1.7.3.2 arkadaşımızın paylaşmış olduğu modlu iptv öneririm. Ayarları kısmında Liste Ayarları bölümünde Kategoriler kısmında "Yetişkin kategorilerini gizle" seçeneği seçildiği vakit STB MAC XTREAM farketmez içerikler engellenir görünmez.

Yetişkin içerikli Videolar işte açık açık yazayım mı hocam Allah Allah
Bahsedilen liste Turksat Kablonet'in yayınları ve içerisinde yetişkin içerik kanalı yok. O yüzden nerede ne gördüğünüzü anlamadım, ya da siz yanlış liste hakkında cevap yazdınız.

Bundada son 2 satırda var hocam böyle kullandığım uygulamada silemiyorum TVBOX için kullanıyorum çok memnunum ama engelleme yok sanırım bulamadım
Neresinde görüyorsunuz? Ben ilk günden beri kullanıyorum öyle birşey yok. Bunlar kablo TV kanalları. İlave herhangi bir kanal yok

Neresinde görüyorsunuz? Ben ilk günden beri kullanıyorum öyle birşey yok. Bunlar kablo TV kanalları. İlave herhangi bir kanal yok
Olmayan kanalları görmekte 1 numaralar maşallah.

Eklediğim Rar içindeki '' M3U Category '' programını çalıştırarak istediğin düzenlemeyi kendin yapabilirsin.Programı @onurx45 paylaşmıştı.Bu paylaşımı görüyorsa kendisine tekrar teşekkür ediyorum;

M3U dosyasını bu programla açıp istemediğin bütün kategorileri kaldırıp kendine uygun hale getirebilirsin.
M3U linkini de Link Ver bölümüne yapıştırarak istemediğin bütün kategorileri kaldırıp kendine uygun hale getirebilirsin.

Ekli dosyalar

• M3U Category.rar
    41.2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Geri