Tod Uygulaması Yardım

valyrian

Üye
Konular
2
Selamlar
Tod cep Web ve tablet için paketi aldım. Paket içeriğinde smart tv yok. Tv de izlemek için tv box cihazıma aklınıza gelebilecek bütün tarayıcıları denedim. Yayın açılmasına açılıyor lakin sürekli donuyor takılıyor yani stabil bir izleme deneyimi yaşayamadım. Benim bu durumuma yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Nasıl yardımcı olunabilir derseniz mobil için olan tod u tv box a kursam sanki sorun düzelir ama mobil uygulama olduğu için tv boxta çalışmıyor. Belki başka şekilde port edilebilir. Veya kullandığınız tarayıcı olabilir todu Web üzerinden izleyebileceğim. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılarımla

tv box da puffın kıwı tv bro gıbı tarayıcılar ıs gorebılır yada en kotu ekran yansıtma ozellıgı en basıt yontem olabılır

tv box da puffın kıwı tv bro gıbı tarayıcılar ıs gorebılır yada en kotu ekran yansıtma ozellıgı en basıt yontem olabılır
S24 ultra cihazımı dex ile yansıttım hocam kötü diyemem ama pek de kaliteli de olmuyor. Görüntü kaybı oluyor o şekilde yapınca

TOD mobil APK dosyasını indirip manuel kurmak → Güvenilir bir siteden (örneğin APKMirror) TOD’un mobil sürümünü indir → TV Box’ta “Bilinmeyen kaynaklara izin ver” ayarını aktif et → Uygulamayı yükle ve test et

hocam en ıyısı sil gıtsın zaten çok sacma bır sıstem para tuzagı donma cokme hersey var zaten kacaktan ızle daha hayırlı.

Yine de yardımcı olan olursa sevinirim? Konuyu yukarı çıkarıyorum

Geri