Fusion GO Burada!!

Konular
6
Tüm kanalları şifresiz ve ücretsiz izlemek ister misiniz? Bu uygulama tam size göre telegram grubumuza katılarak uygulamayı indirebilirsiniz :)

Ekli dosyalar

• IMG_3666.jpeg
    IMG_3666.jpeg
    61.4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_3667.png
    IMG_3667.png
    876.4 KB · Görüntüleme: 88
Tüm kanalları şifresiz ve ücretsiz izlemek ister misiniz? Bu uygulama tam size göre telegram grubumuza katılarak uygulamayı indirebilirsiniz :)

İlla Telegram Gurubunuza Girmek Zorundamiyiz Burdan Paylassaniz Olmuyormu İsteyen İndirsin

neden telegram adam toplayıp sonra paralı mı yapmak biz burda iyiyiz ya veriyosanız burdan verin uygulamayı

Al reis onuda ben vereyim. İndir, kur ve lütfen deneyimlerini bizimle paylaş.

yok ya ben de zaten yer yok da ne bu telegrama takipçi gelsin sürekli insta da kız likelayıp herkesi takip edip takipçi kasmak gibi telegrama gel sonra paralıya gel sonra tarkandan gel gel güzelim gel acımıycak

ben bişe kurmam daha zaten havuz belli 3 4 tane kafa apk var box da televizo var tv bro var smartube var tamam işte izle geç tizentube bu arada guzel ama smartube alışınca orj stil ytb sarmıyor 😂 😂

+ ne fark yaratır tod veya bct den sorunsuz bişe çıkarsa fark yaratabilir şu fark yaratmanın da aylık maliyeti zaten 300 tl bu mu yani bütün dert :D:D:D

yok ya ben de zaten yer yok da ne bu telegrama takipçi gelsin sürekli insta da kız likelayıp herkesi takip edip takipçi kasmak gibi telegrama gel sonra paralıya gel sonra tarkandan gel gel güzelim gel acımıycak

ben bişe kurmam daha zaten havuz belli 3 4 tane kafa apk var box da televizo var tv bro var smartube var tamam işte izle geç tizentube bu arada guzel ama smartube alışınca orj stil ytb sarmıyor 😂 😂
Daha 30 saniye önce uygulama sahibi hiçbir zaman paralı olmayacak diye mesaj atmış. Bu tür uygulamalar ben de kepek yapıyor. Sen bi dene reis.

Sade bir arayüz var haber kanalları yok yayınlar akıcı değil
Yerel kanal bölümü içinde dört kanal var
Müzik kanalları bölümü içinde üç kanal var
Avrupa kanalları bölümünde üç kanal var
Sinema kanalları bölümünde 15 kanal var
Ulusal kanal bölümü 20 tane
Azerbaycan kanal bölümü 11 tane
Malum kanallar var ama açılmıyor
IMG 1988IMG 1988

Sade bir arayüz var haber kanalları yok yayınlar akıcı değil
Yerel kanal bölümü içinde dört kanal var
Müzik kanalları bölümü içinde üç kanal var