Hiremco eva Stick

Konular
1
Yeni Hiremco eva Stick aldım.
Sorun CHOROME ye gmail hesabı ile girişi kabul etmiyor.
Google driveyede bağlanamıyor diyor.
Lütfen yardım

Yani cihazda yüklü geliyor silinmiyor
Hocam size tavsiyem başka tarayıcılar deneyin. Ben de dremstar dahil birçok cihaz kullanıyorum, hepsinde aynı. Oğlunuzdaki cihazda çok eski sürüm chrome'lar yerleşik gelmiş olabilir, onlarda nispeten çalışabilir.
Yeni sürüm chrome'larda malesef bu sorun aşılamıyor. Hesap doğrulama yapsanız dahi, bir süre sonra aynı uyarıyı verecektir. Ayrıca sizin cihazınız gibi lisanslı cihazlarda chrome'un yerleşik geldiğini hiç görmedim. Google markette bile yok. Düzgün çalışmasını isteselerdi, markete koyarlardı zaten.

chrome sürümü güncel olmadığı için bu sorunu yaşıyor olmanız büyük olasılık. daha önce benim başıma benzer durum geldi ve şu şekilde çözdüm.

önce chrome son sürümü pc de indirip bir belleğe kaydedin. sonra tv box cihazınızda chrome uygulamasını devre dışı bırakın. (bunu ayarlar menüsü uygulamar bölümünde yapabilirsiniz.) sonra belleğinizdeki güncel chrome uygulamasını dosya yöneticisi aracılığı ile kurun. bu aşamda sizden izin isteyebilir harici uyglama yükleme için. izin verip yükleyin. sorununuz çözülür umarım bu şekilde. alternatif olarak google hesabı ile işlem yapabilen alternatif web tarayıcılara bakabilirsiniz. ama şuan google hesabı ile tam sekronize olan bir alternatif web tarayıcı yok bildiğim kadarı ile.

Hocam size tavsiyem başka tarayıcılar deneyin. Ben de dremstar dahil birçok cihaz kullanıyorum, hepsinde aynı. Oğlunuzdaki cihazda çok eski sürüm chrome'lar yerleşik gelmiş olabilir, onlarda nispeten çalışabilir.
Yeni sürüm chrome'larda malesef bu sorun aşılamıyor. Hesap doğrulama yapsanız dahi, bir süre sonra aynı uyarıyı verecektir. Ayrıca sizin cihazınız gibi lisanslı cihazlarda chrome'un yerleşik geldiğini hiç görmedim. Google markette bile yok. Düzgün çalışmasını isteselerdi, markete koyarlardı zaten.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250809_112747_Akake.jpg
    Screenshot_20250809_112747_Akake.jpg
    93.6 KB · Görüntüleme: 3
tv bro yükle geç temiz iş görür box stick browserı chrome gereksiz yük telefon pc de chrome devam box da olan bişeler tv bro olmasada başka tarayıcılar

Yeni Hiremco eva Stick aldım.
Sorun CHOROME ye gmail hesabı ile girişi kabul etmiyor.
Google driveyede bağlanamıyor diyor.
Lütfen yardım
Lütfen başlıklarımızın kurallara uygun, anlaşılır olmasına dikkat edelim. Yardım mı istiyorsunuz, cihaz hakkında bilgi mi veriyorsunuz vb. ?
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Aslında stik box tavsiye etmiyorum ben her zaman boxdan yanayım stik çabuk ısınıyor ve hava çıkışı olmadığı için donma kasma olası

Benim next stick, HDMI portuna sığmadığı için kabloyla bağlı, ısınma sorunu yok.

HİREMCO uzun zaman önce GOOGLE CHROME uygulamasının desteğini almıyor. bende HİREMCO kullanıcısıyım. HİREMCO'nun marketinde BrowserHere mevcut onu çok güzel destekliyor.

Lütfen başlıklarımızın kurallara uygun, anlaşılır olmasına dikkat edelim. Yardım mı istiyorsunuz, cihaz hakkında bilgi mi veriyorsunuz vb. ?
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Yanlışım olduysa hakkınızı helal edin.
Amacım yardım istemekti.

Geri