dehakan7
Müdavim
- Konular
- 465
bi deneyelim bakalım, çıktık bu yola artık dönüş yok, bu rar kırılacak, çocuklara söz verdim , oyuna türkçe spiker eklicemhiç bir şey için söz veremiyorum abi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bi deneyelim bakalım, çıktık bu yola artık dönüş yok, bu rar kırılacak, çocuklara söz verdim , oyuna türkçe spiker eklicemhiç bir şey için söz veremiyorum abi![]()
bi deneyelim bakalım, çıktık bu yola artık dönüş yok, bu rar kırılacak, çocuklara söz verdim , oyuna türkçe spiker eklicem![]()
bunu biliyorum denedim bu eski, yorumcu yok birde çok anlatmıyor arada işte, diğerinin çakması gibiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bunu indirip dene abi
Şu mesajı görünce ilk aklıma gelen bu oldu kusura bakmayın tabibi deneyelim bakalım, çıktık bu yola artık dönüş yok, bu rar kırılacak, çocuklara söz verdim , oyuna türkçe spiker eklicem![]()
Linkteki dosyada şifre var ama bilmiyorum ben bir kaç video bakıp denedim ama çözemedim ? iki linkten birini çözerseniz yeterli olur arkadaşlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Aynı şifreyi söyledim ama denemiş çalışmamış abiKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bu şifre olur buna yani ilk bağlantıdakine ama indirip denemediğim için emin değilim)
Olursa nasıl olduğunu da söylerim![]()
Canın sağ olsun abi sıkıntı yokOnu nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum tüh![]()
Bilgisayarı açıp dosyayı indiricem başka çaresi yokCanın sağ olsun abi sıkıntı yok![]()
Hahaha umarım sonuca ulaşabilirsin abiBilgisayarı açıp dosyayı indiricem başka çaresi yok![]()
Evet buda versiyon 1 , yorumcusuz olan ve donuk donuk konuşan spiker, diğeri gibi değil ama emek için teşekkürler @furkan1907 sağol varol.Hakan bey spikeri bu linkten indirin zannederim şifre istemiyor isterse de büyük ihtimalle oyunindir.vipdir
Rica ederim hocam keşke şu şifre sorunu çözülebilseydi rar yada ziplere niye şifre koyarlar anlamış değilim sanki içinde devlet sırrı var mübarekEvet buda versiyon 1 , yorumcusuz olan ve donuk donuk konuşan spiker, diğeri gibi değil ama emek için teşekkürler @furkan1907 sağol varol.![]()
Denedim o da değilBunu denermisin şifre olarakKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bunda o da yok, adamlar çok sağlam bağlamışlar Para istiyorlar şifre için, işte o parayı vermemek tek amaçRar dosyasını açınca bazen sağ taraftaki ekrana şifreyi yazıyorlar.
Şifre mellivoranetwork.com işte yazmışBunda o da yok, adamlar çok sağlam bağlamışlar Para istiyorlar şifre için, işte o parayı vermemek tek amaç
Sitenin açıklaması Şöyle ***
Kurulum
Mellivora PES Decrypt programına
25 Mart 2024 - 22:20
tarihinde güncelleme verildi. Bu tarihten önce indirenler hata alabilirler. Bu yüzden tekrar indirmenizi tavsiye ederiz.
Tüm içerikleri kurabilmeniz için satın aldığınız kod ile çalışanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol..
Mellivora PES Decrypt programının şifresi:
mellivoranetwork.com
Mellivora PES 2021 tüm linklere ulaşmak içinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.