Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yok reis bu uygulama Google play da yokBahsettiğniz Launcher bu değil mi.? Daha 1 ay önce güncelleme almış.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Modlu hali.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bahsettiğniz Launcher bu değil mi.? Daha 1 ay önce güncelleme almış.
Modlu hali.
Yok reis bu uygulama Google play da yok
Anladım hocam. Bu uygulamanın yeni sürümü için geliştiricisi kim ise onunla iletişime geçmeniz lazım ki ( sanmıyorum sizin için bu zahmete girsin ) uygulama desteği kesilmiş. Başka Launcher lere yönelmenizi tavsiye ederim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler belki bu işlerle bilgisi olan varsa yardımcı olur diye danışmak istedimAnladım hocam. Bu uygulamanın yeni sürümü için geliştiricisi kim ise onunla iletişime geçmeniz lazım ki ( sanmıyorum sizin için bu zahmete girsin ) uygulama desteği kesilmiş. Başka Launcher lere yönelmenizi tavsiye ederim.
Yeni telefonunuzda Android sürümü nedir? belki sizin için bir şey deneyebilirim. Olursa buradan bilgi veririm ama, müsait bir zamanda.Teşekkürler belki bu işlerle bilgisi olan varsa yardımcı olur diye danışmak istedim
Bu reis detaylı olsun diye resim attimYeni telefonunuzda Android sürümü nedir? belki sizin için bir şey deneyebilirim. Olursa buradan bilgi veririm ama, müsait bir zamanda.
Tamam reis. Sen de bu arada başka launcherlere göz at, belki vazgeçersinBu reis detaylı olsun diye resim attim
Biraz araştırınca gördüm ki, uygulamanın sitesi kapanalı 8 yıl olmuş. O dönemde bile bazı forumlarda kullanıcılar yeni versiyonu arayıp bir sonuca varamamış. Kısacası bu uygulamadan bir yenilik beklemeyin.Merhaba arkadaşlar telefonu değiştirdim önceki telefonda beğenerek kullandığım bir iLauncher APK si vardı Yeni telefonda eski sürüm diye yükleme yapmadı bu programi yeni sürüm yapabilirmiyiz
Hevesimi kırdın reisBiraz araştırınca gördüm ki, uygulamanın sitesi kapanalı 8 yıl olmuş. O dönemde bile bazı forumlarda kullanıcılar yeni versiyonu arayıp bir sonuca varamamış. Kısacası bu uygulamadan bir yenilik beklemeyin.
Eski bir uygulamayı sizin yeni android telefonunuza uygun hale getirmek için kaynak kodlara sahip olup yeniden kodlamak gerekir ki genellikle bunu yapabilecek tek kişi uygulamanın sahibidir.
Ben de geliştiricisine mesaj yazdım. O uygulamayı ben bile unuttum dediTarget sdk değiştirilince bazı apk lar yarım yamalak çalışabiliyor ama tad vermez
Seni boşa uğraşmaktan vazgeçirdim diyelimHevesimi kırdın reis![]()
Adam 2011 de başlamış en son 2016 da bırakmış . En son sürüm 31.05.2016 bu tarihte yayınlanmış.Seni boşa uğraşmaktan vazgeçirdim diyelimAslında mevzu versiyon numarası değiştirmek (v1.0->v1.1) olsa çok kolay editlenir o fakat mevzu android api uyumsuzluğu büyük ihtimal. Uygulamanın bulunabilen en son versiyonunu indirip incelediğimde "Android 6" sdk versiyonuna göre tasarlandığı yazıyor, 10 sene öncesinin versiyonu. Android genelde eski versiyon uygulamalarla uyumluluk gösteriyor fakat burada mevzu Launcher olunca değişen çok şey olmuştur versiyonlar arasında. Konu sahibi Android 15 kullanıyor, uygulama Android 6 için yapılmış, gerisini siz hayal edin. Sahibi bile uğraşmaz, ki uğraşmamış zaten
![]()
Eyvallah reis ilgilenip düşünmen bile yeter var olasınAdam 2011 de başlamış en son 2016 da bırakmış . En son sürüm 31.05.2016 bu tarihte yayınlanmış.
Çok teşekkür ümidimi kirdinizSeni boşa uğraşmaktan vazgeçirdim diyelimAslında mevzu versiyon numarası değiştirmek (v1.0->v1.1) olsa çok kolay editlenir o fakat mevzu android api uyumsuzluğu büyük ihtimal. Uygulamanın bulunabilen en son versiyonunu indirip incelediğimde "Android 6" sdk versiyonuna göre tasarlandığı yazıyor, 10 sene öncesinin versiyonu. Android genelde eski versiyon uygulamalarla uyumluluk gösteriyor fakat burada mevzu Launcher olunca değişen çok şey olmuştur versiyonlar arasında. Konu sahibi Android 15 kullanıyor, uygulama Android 6 için yapılmış, gerisini siz hayal edin. Sahibi bile uğraşmaz, ki uğraşmamış zaten
![]()