Kampanya kısa süreliğine geçerli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hayırlı olsunTamda tahauttüdün son ayıtt idim şimdi sayende 132 tl ye vadofone olduk...
Takip edicen abi kim en uyguna veriyorsa ona ben her sene değişiyorum eskisi gibi uzun sürmüyor açılması hattınHalihazırda kullanıcıya vermezler. Kulağıma küpe olsun her sene operatör değiştireceğim.
Kısa süreliğine açmışlar çok sürmez yaniYenimi oldu bu
Sim kart gelene kadar kapanmıyor hattın zaten abi ben kendim yeni geçtim hat geldi ertesi gün kesileceği söylendi 6 saatte açıldıSim kart değiştirme sıkıntı. Esim olursa tamam
Baya iyi bir fırsatEkli dosyayı görüntüle 11152
Kampanya kısa süreliğine geçerli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hiç sorun yok üstadım hemen digital kargo getiriyor 1 günde işleme açılması 3 4 saat zaten hatsız kalmıyorsun hat taşıma işleminin onayınıda e devletten yaptığında yemede yanında yat basit bir iş...cokca uyguna geldi...tahuttun son ayı içinde olman geçtiğin operatöründe sana haksız şekilde tahahhüt bozma fiyatı cıkarmıyor... numara taşımada işe yarıyor...Sim kart değiştirme sıkıntı. Esim olursa tamam
bende tt net liyim baktım o fiyat yok nasıl geçerim acabaTamda tahauttüdün son ayıtt idim şimdi sayende 132 tl ye vadofone olduk...
Merhaba yeni hat alındığında ekstra ücret ödeniyor mu ben bu kampanyaya başvuru yapmıştım ama sim kartı hala almadımKampanya bitmiş malesef açılırsa yine paylaşırım
Numara taşıma ücretsiz ama 0 hat aldıysan o ücretli tüm operatörlerde bunu biliyo olmalısınMerhaba yeni hat alındığında ekstra ücret ödeniyor mu ben bu kampanyaya başvuru yapmıştım ama sim kartı hala almadım