Hiremco x6 pro android box

Ercoism

Üye
Konular
3
Turkvod son güncellemeyi yükleyemiyorum güncelleme oto yapıyor sonunda hata veriyor bilinmeyen kaynaklaraldan yüklemede açık.

Hocam bu konuda fikrim yok ama lisanssız uygulama yükleme açısından nasıl bir makine ve memnun musunuz alınır mı acaba

Hocam ben herhangi bir box veya stick kullanmadığım için bu lisans mevzusu ne bilmiyorum beni aydınlatma şansınız var mı lisans varsa ne oluyo yoksa ne oluyo anlamış değilim. Bazen görüyorum lisans olmayan cihazda netflix vs yüklenmiyormuş ne oluyo tam olarak ?

Hocam ben herhangi bir box veya stick kullanmadığım için bu lisans mevzusu ne bilmiyorum beni aydınlatma şansınız var mı lisans varsa ne oluyo yoksa ne oluyo anlamış değilim. Bazen görüyorum lisans olmayan cihazda netflix vs yüklenmiyormuş ne oluyo tam olarak ?

İzleyeceğim umarım soruma tam olarak cevap olabilir eğer ki bu lisans olayı bildiğim şey ise root ile çözümü var diyebilirim..
L1 lisans dedikleri. Netflix gibi platformlarda lisans varsa max uhd izleyebiliyorsan lisans yoksa hd izlersin gibi.

L1 lisans dedikleri. Netflix gibi platformlarda lisans varsa max uhd izleyebiliyorsan lisans yoksa hd izlersin gibi.
Ben lisans falan deyince uygulamayı hiç kuramiyoruz gibi bir şey sanıyodum öğrenmiş oldum teşekkür ederim:)

turkvod artık ücretli oldu tamamen 6.10 yüklemenin anlamı kalmadı seyirtürke devam

hiremco x6 pro android box menü içinde gezinirken reklam çıkıyor çözümü nedir

hiremco x6 pro android box menü içinde gezinirken reklam çıkıyor çözümü nedir
Arka planda uygulama açıktır büyük ihtimal bende kullanıyorum öyle bı sorunla karşılaşmadım hic

Açık kapali nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim
menü tuşuna arka arkaya basıp arkada çalışan tüm programları kapatın. turkvod ücretli oldu artık ben kullanmıyorum siz kullanıyorsanız önceki sürümünüde silip öyle kurun birde bilinmeyen kaynaklarda izin verilmesi haricinde dosyalara ulaşamasınada izin verin yüklenir.

hiremco x6 pro android box menü içinde gezinirken reklam çıkıyor
İnat box yüklendikten sonra oldu

Peki kaldırdık diyelim, son versiyonunu nereden yükleyeceğiz ?
Türkvod ' un ücretsiz bir forumu var , TDW

orada paylaşılıyor olması lazım.
Ancak uygulama tamamen ücretli oldu sanırım, ücretli üye değilseniz içeriklere ulaşamazsınız.

Ben lisans falan deyince uygulamayı hiç kuramiyoruz gibi bir şey sanıyodum öğrenmiş oldum teşekkür ederim:)
Netflixi kuruyorsunuz ancak kurduğunuz netflix kumandayla kullanılabilecek birşey değil.Diğerine hiç benzemiyor ve görüntü kalitesi çok kötü.İzleyesi gelmiyor insanın.

Geri