Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Muhtemelen arkadaşımız ücretli sürüme geçti

Çok sağol reis uyduda ne izliyorsan m3u listemde de aynı kalite o yüzden benden iyi yayın veren kimse yok
Yöntemini bilen yapıyor işte birşeyler 😀
Tamamen katılıyorum rakibi yok maşallah
Var benim Listem desem yalan olur 😅🥲 bende yapıyorum birşeyler ama @betconnect gibi değil tabiki o Kendisi yayınlıyor kanalları yani istediği gibi oynama yapabilir ben sağdan soldan kanalları bulup listeme ekliyorum 🤪

Yöntemini bilen yapıyor işte birşeyler 😀

Var benim Listem desem yalan olur 😅🥲 bende yapıyorum birşeyler ama @betconnect gibi değil tabiki o Kendisi yayınlıyor kanalları yani istediği gibi oynama yapabilir ben sağdan soldan kanalları bulup listeme ekliyorum 🤪
Sende iyisin kendi çapında ya çok takma

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
M3U kullanamıyoruz devamlı başa sarıyor

Eline sağlık, ben bazı kullandığım iptvlerde çeşitli platformların 7/24 yayını oluyordu mesela gibi 7/24 doğu 7/24 gibi bunları ekleyebilirsen tabii daha çeşitlendirip baya iyi olur teşekkürler

Geri