Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Geçmedim kısa bir ara verdim 3-4 haftaya daha yeni ve daha iyi bi sunucu alıp devam edeceğimMuhtemelen arkadaşımız ücretli sürüme geçti
Helal sana hocam bekliyoruzGeçmedim kısa bir ara verdim 3-4 haftaya daha yeni ve daha iyi bi sunucu alıp devam edeceğim
Farkettiyseniz spor kanallarım açık ama sunucu değiştireceğim için kapatacağım.Helal sana hocam bekliyoruz
Beklemedeyiz kralFarkettiyseniz spor kanallarım açık ama sunucu değiştireceğim için kapatacağım.
Spor kanalları için ayrı ulusallar için ayrı sunucu bakıyorum
Ellerinize sağlık açıkçası forumdaki en iyi m3u yu yapan sizsiniz (bu kendi fikrim) gerçekten yayınlar çok güzel oluyor emeğine sağlıkGeçmedim kısa bir ara verdim 3-4 haftaya daha yeni ve daha iyi bi sunucu alıp devam edeceğim
Tamamen katılıyorum rakibi yok maşallahEllerinize sağlık açıkçası forumdaki en iyi m3u yu yapan sizsiniz (bu kendi fikrim) gerçekten yayınlar çok güzel oluyor emeğine sağlık
Çok sağol reis uyduda ne izliyorsan m3u listemde de aynı kalite o yüzden benden iyi yayın veren kimse yokEllerinize sağlık açıkçası forumdaki en iyi m3u yu yapan sizsiniz (bu kendi fikrim) gerçekten yayınlar çok güzel oluyor emeğine sağlık
Yöntemini bilen yapıyor işte birşeylerÇok sağol reis uyduda ne izliyorsan m3u listemde de aynı kalite o yüzden benden iyi yayın veren kimse yok
Var benim Listem desem yalan olurTamamen katılıyorum rakibi yok maşallah
Sende iyisin kendi çapında ya çok takmaYöntemini bilen yapıyor işte birşeyler
Var benim Listem desem yalan olurbende yapıyorum birşeyler ama @betconnect gibi değil tabiki o Kendisi yayınlıyor kanalları yani istediği gibi oynama yapabilir ben sağdan soldan kanalları bulup listeme ekliyorum
![]()
Eyvallah yapıyorum birşeylerSende iyisin kendi çapında ya çok takma
M3U kullanamıyoruz devamlı başa sarıyorÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Yayınlar şuan kapalı tekrardan bir liste yapacağını yazmış ustabetconnect ,
M3U listeni kullanamıyorum devamlı başa sarıyor.Ben mi beceremiyorum anlamadım.
Paralıya geçti galibaYayınlar şuan kapalı tekrardan bir liste yapacağını yazmış usta
Yukarıdaki mesajları okuyunParalıya geçti galiba
Yakın zamanda tekrardan aramızda olacak ücretsiz olarak devam edecek yukarı okursanız daha iyi olurParalıya geçti galiba