Öneri TR 10 Kategorili,Rokkr,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

uzun zamandır inceliyorum Vavoo ve diğer adresler sürekli donuyor çözümü ya kendinize ait bir server kuracaksınız ve içine atıp izleyeceksiniz ki bunun için php bilgisi gerekiyor yada yayınların düzeltilmesini bekleyeceksiniz. Şuana kadar donmadan kasmadan açılan neredeyse yok.

uzun zamandır inceliyorum Vavoo ve diğer adresler sürekli donuyor çözümü ya kendinize ait bir server kuracaksınız ve içine atıp izleyeceksiniz ki bunun için php bilgisi gerekiyor yada yayınların düzeltilmesini bekleyeceksiniz. Şuana kadar donmadan kasmadan açılan neredeyse yok.
Pluginli Sistemler Var Donma Kasma Yapmayan En Garanti Yol Uydu Uzeri Yayinlari Cekip Aktarmak Biz En Basit Yolu Seciyoruz Url Ekle Seyret Ucret Yok Reklam Yok O Kadar Kusur da Olsun Liglerin Baslamasina Az Kaldi Yayinlar Duzelir Alternatiflerimizde Cok Bekleyip Gorecegiz

Eyvallah Kardesim Guzel Dileklerin İcin Tesekkur Ederim İyi Seyirler.
Size birşey sormak istiyorum açıkçası bunu sormak için belki biraz geç kaldım

Şuanda kendi M3U listemde rokkr dan bazı Kanallar var yani sizin listenizden bunu sormadan aldığım için özür dilerim 😔

Iznin varsa listede kalsın yoksa o kanalları tespit edeyim ve içeriğini değiştireyim

Iyi günler dilerim 👀😀

Size birşey sormak istiyorum açıkçası bunu sormak için belki biraz geç kaldım

Şuanda kendi M3U listemde rokkr dan bazı Kanallar var yani sizin listenizden bunu sormadan aldığım için özür dilerim 😔

Iznin varsa listede kalsın yoksa o kanalları tespit edeyim ve içeriğini değiştireyim

Iyi günler dilerim 👀😀
Tabii ki Kullanabilirsin Kardesim Ozur Dilemenede Gerek Yok Burasi Forum Paylasim Yeri Bilgi Paylastikca Cogalir Sonucta Herkes Faydalansin Diye Yapiyoruz O Yuzden Rahat Ol Kolay Gelsin Basarilarinin Devamini Dilerim Saygilarimla

Tabii ki Kullanabilirsin Kardesim Ozur Dilemenede Gerek Yok Burasi Forum Paylasim Yeri Bilgi Paylastikca Cogalir Sonucta Herkes Faydalansin Diye Yapiyoruz O Yuzden Rahat Ol Kolay Gelsin Basarilarinin Devamini Dilerim Saygilarimla
Olsun sonuçta insanlar site yapmak için veya liste yapmak için uğraşıyor ve zahmetli bir iş izin almadan kullanmak çok uygun değil bence ve iznin için çok teşekkür ederim 😀

Arkadaslar Sayfa 1 e 4 Tane Tr Kapsamli Radyo M3u Listesi Ekledim İsteyen İndirip Deneyebilir.
Not=Listeler Bolumunun En Altta 4 Tane Tr Kapsamli Radyo m3u Listeleri

Son düzenleme:
Arkadaslar Sayfa 1 e 4 Tane Tr Kapsamli Radyo M3u Listesi Ekledim İsteyen İndirip Deneyebilir.
Not=Listeler Bolumunun En Altta 4 Tane Tr Kapsamli Radyo m3u Listeleri
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 41 kereolsun @Kargo1975

reis senin hızına yetişemiyoruz bi yavaşla reis dinlen soluklan serinle ne bu hırs reis iç bi sütaş ayran sakinleş reis ‼️

Geri