Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tüm dünya milletlerini Relax yapmak için iyi çalışıyor adamlarTarama yapılır yapılmaya da en fazla user pass bunda var![]()
Eline sağlık, teşekkürlerİkisi de şuan aktiftir paylaşınca maalesef bazen user passlar patlıyor
▂▂▂▂▂▂m3u
STARMAX
▂▂▂▂▂▂
❪ ✭✭✭✭ super ✭✭✭✭ new configs 2025 ✭✭✭✭ ❫
├Host ➤
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
├Real➤
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
├Port➤8080
├IP➤104.21.96.1➤[
CA] Canada / Toronto
├ User➤Burcin35765
├Pass ➤mDPEV4umMA
├Exp. ➤2025-08-26 (24 gün kaldı)
├Act Con ➤0
├Max Con ➤1
├Status ➤ Active
├Mesaj➤TitanPanele Hoş Geldiniz
├TimeZone➤Europe/Istanbul
├𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ memo
├«❖»Kanal Sayısı➤0
├«❖»Film Sayısı➤0
├«❖»Dizi Sayısı➤0
╭─➤🄼➂🅄 🄻🄸🄽🄺
├●m3u Link 1➤
╰─●m3u Link 2➤
🄺🄰🅃🄴🄶🄾🅁🄸
▂▂▂▂▂▂m3u
STARMAX
▂▂▂▂▂▂
❪ ✭✭✭✭ super ✭✭✭✭ new configs 2025 ✭✭✭✭ ❫
├Host ➤
├Real➤
├Port➤8080
├IP➤104.21.32.1➤[
CA] Canada / Toronto
├ User➤Erdem@4589
├Pass ➤Bakaya@4857
├Exp. ➤2025-09-23 (51 gün kaldı)
├Act Con ➤0
├Max Con ➤1
├Status ➤ Active
├Mesaj➤Titan Panele Hoş Geldiniz
├TimeZone➤Europe/Istanbul
├𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ memo
├«❖»Kanal Sayısı➤0
├«❖»Film Sayısı➤0
├«❖»Dizi Sayısı➤0
╭─➤🄼➂🅄 🄻🄸🄽🄺
├●m3u Link 1➤
╰─●m3u Link 2➤
🄺🄰🅃🄴🄶🄾🅁🄸
«❖» [️Son Eklenen İçerikler] «❖» [SS
️ ScreenSaver] «❖» [TR
️ Ulusal HEVC] «❖» [TR
️ Ulusal RAW] «❖» [TR
️ Ulusal FHD / HD] «❖» [TR
️ Ulusal 4K] «❖» [TR
️ Haber] «❖» [TR
️ Belgesel] «❖» [TR
️ Spor+] «❖» [TR
️ Titan Sport FEED] «❖» [TR
️ b*IN Sports / FHD / HD / Mobil] «❖» [TR
️ b*IN Sports / RAW | Gecikmesiz...] «❖» [TR
️ S Sport] «❖» [TR
️ Tabii Spor] «❖» [TR
️ Exxen Sports [ Ticari ]] «❖» [TR
️ Tivibu Spor] «❖» [TR
️ TFF 2-3 Lig] «❖» [TR
️ Spor Tekrarları] «❖» [TR
️ Sinema Platform] «❖» [TR
️ Sinema Serileri] «❖» [TR
️ Sinema Salon] «❖» [TR
️ Premium Sinema] «❖» [TR
️ Sinema CineTime!] «❖» [TR
️ Sinema EnoVizyon] «❖» [TR
️ Sinema Protürk] «❖» [TR
️ Sinema RealBox] «❖» [TR
️ Sinema Yerli] «❖» [TR
️ Sinema Yeşilçam] «❖» [TR
️ Sinema Marvel Studio] «❖» [TR
️ Bollywood Sinema] «❖» [TR
️ IMDB CineTV] «❖» [TR
️ Premium Diziler] «❖» [TR
️ 7/24 Diziler] «❖» [TR
️ Talk Show] «❖» [TR
️ PlayBox Exxen] «❖» [TR
️ PlayBox Netflix] «❖» [TR
️ PlayBox BluTV] «❖» [TR
️ Playbox Animasyon] «❖» [TR
️ Cocuk] «❖» [TR
️ Yerel] «❖» [TR
️ Dini] «❖» [TR
️ Muzik] «❖» [TR
️ Radyo] «❖» [TR
️ IBB Mobese Kameraları] «❖» [TR
️ Trafik Kameralari] «❖» [TR
️ Sehir Kameralari] «❖» [EU
️ World Radio] «❖» [DE
️ PlayBox Netflix] «❖» [XXX
️ Premium *****] «❖» [XXX
️ ***** Live!] «❖» [XXX
️ ***** 24/7] «❖» [XXX
️ ***** Playbox]
Kendime saklayıp ne yapacam paylaşmayacaksam neyime yarayacak hayat paylaştıkça güzel.titan böyle ortaya atarsanız tüm attığınız hesapları kapatır adam en azından dnsler aktif elimde internete düşmeyen allaha şükür bir sürü titan hesap var
Sinan kardeşim bir şey az bulunmaya başlayınca kıymetlenir. Geçen yıl titan her forumda bolca paylaşılıyor o kadar da rağbet görmüyordu. Bana kalırsa diğer paylaşılan panellerden çok ahım şahım bir farkı yok. Adı sanı duyulmamış o kadar güzel paneller var ki bence titandan daha iyiler. Mesela böyle bir hesap vardı user-pass süresi doldu taradım hit düşüremedim.valla usta kararına saygı duyuyorum ben 20 tane hesap var kendi süpermodluk yaptığım sitede vip bölümde paylaşıyom daha uzun gidi
yor usta
Ben maçları m3u dan izlemem. En iyisi bile sahibi giriş yapınca donma yapar. M3u linkleri filmler diziler için kullanırım. Maçlar için İnat var Rec var buradaki arkadaşların yaptığı listeler ve apklar mevcut. Biri arıza çıkarırsa diğeri işe yarar. Bunlarla kesintisiz maçlarımı izliyorum.usta kanal listesi değil maçlarda donma az olması bir de maçlarda yayın çeşitliliğin fazla olmasından dolayı titanı tercih ediyom geçen sene ligin yarısını titandan izledim usta
VPN ile hiç kontrol etmemiştim. Vpnsizdi bende demekki vpnli yapmışlar.bu arada söylediğin panel vpnli çalışıyor usta süresi bitmemiş
Elmeklerine sağlık üstad, teşekkürler.205 oldu taramayı durdurdum m3u lazım olan varsa kullansın.
Relax Panel
Televizio için bir şey diyemem ama Vistro player kullanırsan hızlı kullanıcı ekleme menüsündeki anlık giriş koduyla telefondan kullanıcı ekleyebilirsin. Aşağıdaki linke telefondaki browserle gir kopyaladığın m3u ları, Mac leri kolayca yapıştır. Gönder de. Sana giriş kodunu soracak playerdeki giriş kodunu yaz gönder, anında boxtaki playere kullanıcı eklenecek.Telefonden M3u linkini kopyalayıp tvbox televizo gibi uygulamaya yapıştırma yapabilen bir uygulama veya kolaylık varmıdır?