Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tesekkür ediyorum hocam.Daha önce kullandıklarımdan bunları önerebilirim:
Google Drive
Ekli dosyayı görüntüle 11174
Dropbox
Ekli dosyayı görüntüle 11176
Ben şu şekilde kullanmıştım:
Boş bir hesap açıp onunla abonelik başlattım.
Dosyalarımı yükledim, bir ay dolduğunda abonelik yenilemedim.
Bu durumda dosyalar kalmaya devam ediyor, sadece siz erişebiliyorsunuz fakat üzerine yeni dosya ekleme yada mevcut dosyayı başkalarıyla paylaşma hakkınız olmuyor.
Google Drive ekstra olarak maillere de aynı depolamayı kullandığı için boş hesap açarak sadece depolamaya kullandım. Çünkü ödemediğinizde depolama kapasiteniz düşürülecek ve depolama alanınız dolu gözükeceğinden ne mailleriniz ne de google uygulamalarınızın verileri, Whatsapp yedekleriniz falan senkronize olamayacak. Bu yüzden dosyalarım bir yerlerde dursun diyorsanız boş hesap ile yapın.
Drive'da ödemeye devam etmeseniz de dosyalarınız 2 sene boyunca duruyor, tecrübeyle sabittir.
Sonra uyarı geliyor, 1 aylık daha aldığınızda 2 yıllık süre yine başlıyor.
Dropbox'ta da ödemeyi bıraktım ve dosyalarımın hala durduğunu farkettim ama süresi hakkında şu an bir şey hatırlayamadım. Google daha rahat bence bu konuda. Ama tabi film vs. yasal olmayan içerikler için tarama yapıp dosyalarınızı silebilirler her zaman, bunu da unutmamak lazım.
Saol hocam guzel seçimben terabox kullanıyorum 1 tb alan veriyor. çok çok önemli yedeklerimi atmadım. 2 yıldan fazladır kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı. ama sonuçta ücretsiz tam güvenüm yok. çok önemli bilgiler hariç kullanılır. ücretli seçenekleri de var kampanyalarıoluyor bazen güzel fiyat avantajı oluyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
hocam kusura bakmayın bakındım ama göremedim.Konu 'Dosya Barındırma ve Bulut Depolama Siteleri' Dosya Barındırma ve Bulut Depolama Siteleri
tesekkur ederim ilginiz için .Aslında bunların hiçbirine gerek yok. Çünkü Telegram'ın "Kayıtlı Mesajlar" özelliğini kullanarak bu sorunu kökten çözebilirsiniz. Dosyaları oraya attıktan sonra, ön belleklerini silseniz bile, dosyalar orda kalmaya devam etmekle kalmıyor, aynı zamanda o dosyaları indirip kullanabiliyorsunuz.
tesekkurler hocam.Telegramdan gizli bir gurup kur belgeleri dosyaları aktara bilirisn sınırsız istediğin
Konu içindeki mesaj 'Dosya Barındırma ve Bulut Depolama Siteleri' Dosya Barındırma ve Bulut Depolama Sitelerihocam kusura bakmayın bakındım ama göremedim.