Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam ulaşamadımHocam bana soru soruyorsanız etiket ile yazarsanız mesajınızı görürüm. @Memetcandal kardeşim etiket atmasaydı sizin mesajı görmeyecektim.
Listeyi @Latte abim çok önceden hazırlamıştı bu konu altında mesajlarda @tıngırmıngır linki paylaştı oradan ulaşabilirsiniz.
Hayırlı cumalar bu link.Hocam ulaşamadım
Ellerinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 3788
Linkler Güncellenmiştir Lütfen Herkes linkleri güncellesin
Düzenli Olarak Güncellenecek
Son Güncelleme : 02.07.2025 : 10:15
Spor Kategorisi Güncellendi
Son Ekleneler
Donan Kanallar Düzeltildi
Güncel Kanal Sayısı
160
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Eklememi İstediğiniz Kanal varsa yazabilirsiniz
Link
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kısaltılmış Link
Kısaltılmış 2.link
Lütfen En Güncel İçerikleri Kullanmak için son güncelleme zamanına göre listenizi güncelleyin
Kullanabileceğiniz İPTV Uygulamaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Smarterspro player de çalıştırmadim linkleri m3u link varmiydiEkli dosyayı görüntüle 3788
Linkler Güncellenmiştir Lütfen Herkes linkleri güncellesin
Düzenli Olarak Güncellenecek
Son Güncelleme : 02.07.2025 : 10:15
Spor Kategorisi Güncellendi
Son Ekleneler
Donan Kanallar Düzeltildi
Güncel Kanal Sayısı
160
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Eklememi İstediğiniz Kanal varsa yazabilirsiniz
Link
Kısaltılmış Link
Kısaltılmış 2.link
Lütfen En Güncel İçerikleri Kullanmak için son güncelleme zamanına göre listenizi güncelleyin
Kullanabileceğiniz İPTV Uygulamaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Smarterspro player de çalıştırmadim linkleri m3u link varmiydi
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Onun kullandığı m3u Player/IPTV Player büyük ihtimalle sadece sonu M3u ile biten URL lero kabul ediyorŞuan televizoda aktif olarak çalışıyorKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Al Yurtdışına açık olan trt1Kaynak Bulamadım
Sağol ekledimAl Yurtdışına açık olan trt1
Evet o Link bozulmuşHocam 2.kısa link bende çalışmıyor ama tinyurl olan linke geçiş yapınca yayın geldi
Hocam 2.kısa link bende çalışmıyor ama tinyurl olan linke geçiş yapınca yayın geldi
Linki güncelllendim,Evet o Link bozulmuş
reis eline saglik sana sormadık ama senin listeyide pars tv ye ekledim gayette guzel calisiyor ozellikle spor kismi aksam biraz izledim gayet satbildiLinki güncelllendim,
@Memetcandal abi ben bişey fark ettim senin bana attığın kısaltma sitesinde bit.ly ve urlz.fr çalışmıyor
Şuanda is.gd diye bir yerin kısaltmasını ekledim ama o da m3u listelerini açmıyor galiba
m.candal usta senin eski m3u listelerin calisiyormu çalışıyorsa verirmisinOnun kullandığı m3u Player/IPTV Player büyük ihtimalle sadece sonu M3u ile biten URL lero kabul ediyor
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresini kullanabilirsini direk yonlendırıyo raw ve drop box adreslerini
Eskisini bilmem ama aşağıdaki konudan en güncel listeme ulaşabilirsinm.candal usta senin eski m3u listelerin calisiyormu çalışıyorsa verirmisin