❌ Size IDM yi unutturacak FDM buyrun ❌

2024 11 22 18 3 29
free sürüm en yüksek çözünürlükte video indirme dışındakilere izin veriyor , videodan mp3 e dönüştürme ve video kırpma işlemi pro da var diğer özellikler free sürümde mevcut...

Son düzenleme:
bu fdm de ben mı yapamıyporum ytb fılan eklıyemedım eklenti kurmadan denedım ant çalışıyor ama fdm olmuyor farklı bişe mi var ayar olarak

bu free olanı ant ın bitirip tekrar free olan kullanan oldu mu sadece 1080 p mı ındıremıyoruz gerisi aktifse yine çok iyi

Biraz önce, 7 gb lık bir dosyayı indirdim.
Fakat başarılı olamadı. Parçaları birleştiremedi diyor.
Sanırım yüksek kalitede video dosyası derken dosya boyutunundan bahsediyor. Belirli bir boyuttan büyük dosyaları indiriyor fakat parçaları birleştiremiyor veya birleştirmiyor. Lisanslı kullanımda da aynı hatayı veriyormu acaba ???

Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten sonra da parçalar birleştirilir. Bu uygulamanın arayüzü çok basittir ve Türkçe dil desteği mevcuttur. Ayrıca bu uygulama tamamen ücretsiz bir yazılımdır. Torrent desteği var

Bu arada uygulamanın uzantısını browsere kurarak bilgisayarınızla tam senkron hale getirebilirsiniz. Uzantı olmadan site linklerini tek tek elle girmek zorunda kalacağınızdan dolayı uzantıyı indirmenizi tavsiye ediyorum. Şiddetle tavsiyemdir.

Youtube'dan video indirmiyor sanki.

Ben torrent için kullanıyorum genelde , browser desteği de var işimi görüyor açıkcası, youtube video indirmek için linkler var epey onları kullanıyorum.

Bu siteleri biliyorum. İDM gibi youtube'da aktif değilse bu programa eksi yazar. Teşekkürler.

alternatif
Ant Download Manager (AntDM)
portable versiyon var ,TÜRKÇE dil desteği, free sürüm nerdeyse tüm özellikler açık
şu ant paylaşımı 10 numara paylaşım valla deneme bitsede guzell kullanılıyor tavsiye ederim

15 yil önce bir serial sitesin`den IDM indirip kurdum. adam dosya icine orj serial`de koymus hala full olaraktan kullaniyorum her ay otomatik güncelleme de aliyor. sikintisiz kullaniyorum. indirmelerde ayristirmalar`da ve diger secenekler`de süper eklenti....

Nasıl bir serial miş öyle.merak ettim

Geri