dehakan7
Müdavim
- Konular
- 415
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konuyu Cok Guzel Ozetlemissiniz Ulkemiz Sartlarinda Her Nekadar Yenileri Uretilmesede Bu Araclar Hala Revacta Satiyorum Deseniz Aninda Satilir.Daga, Bağa,Bayira,Tarlaya,Bahceye,Her Kosullara Gelir.Yedek Parca ve İscilik Maliyetleri,Cok Dusuktur.Kolay Kolay Yolda Birakmaz.Aileye Cok Uygundur Klima,Hidrolik Direksiyon,Hava Yastigi,Abs,Asr,İsitmali Koltuklari,Elektrikli Cam Ac Kapa,Difirensiyel Kilidi,Acilir Tavan Tum Bu Saydigim Ozellikler Olmasada Paraca,İscilik,sadelik Bakimindan Ulke Sartlarina Cok Uygundur.Durumu İyi Olanlar Bile Tercih Edebilir,Unutmayalim,Ne Kadar Detay Varsa Rahatlik Olarak da İyiyse Bile Ariza Cikardiginda Yeni Araclar Ocaginiza İncir Agaci Diker Gaz Pedali Bile Otomatik Sensorlu Yolda Giderken Bozulsa Yandiniz.Kontak Anahtari Parmak İzi Okumali Ariza Cikarsa Yandiniz Yeni Araclari Piyasaya Surerken Yedek Parcalarinida Servis Ucretlerinide Kazanmak İcin Suruyorlar.Sifir Alip 10 Sene Masraf Etmeden Binen Biri Lastik Yag,Filtre,Balata Exentrik kayislari,veya Zincirleri Alt Takim,Fren Merkezleri,Kampana Veya Diskler,Turbo,İntercooler,Mars Dinamosu,Sarj Dinamosu,Volant Dislisi,Otomatik Cam Motoru Krikosu,Kapi kilidi,Debriyaj Seti,Dizelse Pompa Enjektor,Benzinliyse,Karburator,Buji,İsitma Bujileri,Su DevirDaimi Su Pompasi Yani,Arac Fanliysa Fan,Sanzuman Aktarma Vites Halat Burc Bakimlari,Saft İstsvrozlari Cikabilecek Tum Ariza Cesitleri Bunlar Yani Araclarin Dilinden de Anlamak Gerekiyor Sadece Surmek,Ses Sistemi,Double Android Sistem,Faca Yapmak,Gereksiz İsik Farlarla Doldurmak,Amortisor Helezon Yaylarini Kesip Kisaltip Basik Yapmak,Abarti Egzoz Takmak.Bunlar Aracin Gidisine Faydali Seyler Degil Bir Suru Gereksiz Masraflari Yapip,Aracin Bakimlarini Yapmayip Yolfa Kalanlar Var.Onlara Acimayacaksin İste Adam Olup Zamaninda Bakimlarini Yaptirsalardi Yolda Kalmazlardi Diyeceksin.Kötu Arac Yoktur.Bakimsiz Arac Vardir Ben Konuyu Detaylandirmaya Calistim Surcu Lisan Ettiysem Affola.Sw araçlar ülkemizde nedense bir dönem tofaş ve renault nun ürettikleri dışında hiç tutulmadı,özellikle aileler bu araçları pek tercih etmedi.Oysa ki avrupa ve abd de günümüzde dahi bu araçlar kullanılmaya devam ediliyor.Uzun ve yüksek bagaj kapasiteleri ile her türden yüke elverişli olan sw (station wagon)ler bizde bir türlü sevilmediler.Suv araçlar peynir ekmek gibi satılınca yollarda sw araç neredeyse hiç görülmez oldu.
Tekrar tercih edilir mi çok da ihtimal vermiyorum ben.
Hocam Avrupada ben pek görmedim sw araç. Bırakın sw yi, bizim tofaş ya da renolardaki gibi arkasında bagaj bölümü (salon diyor fransızlar) olan araç bile pek yok, sokakta sıradan bir günde göreceğiniz araç tipleri genelde şöyle, hatchback modellerSw araçlar ülkemizde nedense bir dönem tofaş ve renault nun ürettikleri dışında hiç tutulmadı,özellikle aileler bu araçları pek tercih etmedi.Oysa ki avrupa ve abd de günümüzde dahi bu araçlar kullanılmaya devam ediliyor.Uzun ve yüksek bagaj kapasiteleri ile her türden yüke elverişli olan sw (station wagon)ler bizde bir türlü sevilmediler.Suv araçlar peynir ekmek gibi satılınca yollarda sw araç neredeyse hiç görülmez oldu.
Tekrar tercih edilir mi çok da ihtimal vermiyorum ben.
Herzaman ilk tercihim SW araçlar geniş araç kullanmayı seviyorum şu an Caravelle kullanıyorum.SW Araçlar acilen yaygınlaşmalıSUV belası çıktı çıkalı Sw piyasası iyice yok oldu.Yakıtı çok, yol tutuşu bok gibi, konfor desen var belki ama , top speed düşük, yıkaması pahalı, lastikleri pahalı. Sw de bunların hiçbiri olmadan yakın bagaj hacmi ve iç mekan var. Haksız mıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 11039
Aynen, genelde ihtiyacımıza göre değilde, işin havasına kapılıp SUV modellere yöneliyoruz.güzel konu, benim gibi düşünen de varmışTürkiye de SUV a binen herkes arazi aracına, yani halk tabiri ile JEEP e bindim sanıyor. sözde havalı oluyor. Ama onlar jeep değil. Bu SUV furyasını kadınların JEEP merakı yaygınlaştırdı (kadınım bu arada) SW hastası biri olarak Volvo nun her modelini çokkk severim, yenilerde Varraian ve mercedes de fena değil. Hatta daha eskiye gideyim ilk arabam kırmızı kartaldı
)