Next Start Pro 4K Güncelleme ''OTA'' Dosyası

Merhaba , forumda ve box cihazlarında yeniyim. Next pro aldım dün. USB takıyorum dosyaları görmüyor, sadece depolama olarak gösterip, biçimlendirme seçeneği veriyor. bozuk mu yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum.
usbnin formatı nedir hocam?
Benim bir usb bellek vardı bu güncelleme dosyasını attım içine ordan güncelledim.
bir de hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz?

2 ayrı usb taktım, formatını bilmiyorum ama pc de kullandığım usb bunlar. anladığım kadarıyla bir dosya yöneticisi yüklemem gerek önce? apk sını nereden bulurum? link verir misiniz? umarım yönetici ile düzelir
play storedan yükleyebilirsiniz bir ton var.
rs file manager, cx file manager, x-plore file manager, file manager plus vs

ben verdiğiniz güncellemeyi yüklemek istedim ama otomatik kurulum dosyasının açamadı, zip dosyası açtı yükledi ama bunu yapmıyor. sebebi ne olabilir

akşam bu şekilde yükleyeceğim umarım olur. çok teşekkür ederim

Next Start Pro 4K cihazları güncellemeyi kendisi yapmıyor mu? Neden lokalden dosya yükleyip güncelleme yapılıyor?
Yardım için teşekkür ederim.

Next Start Pro 4K cihazları güncellemeyi kendisi yapmıyor mu? Neden lokalden dosya yükleyip güncelleme yapılıyor?
bazı cihazlar yapmıyor sanırım, teknik bilgim yok. ben 2 gün önce satın aldım 2024 son sürüm göründü, güncelleme almadı

Yani normalde o şekilde olması gerekiyor ama sanırım bazı acil sorunları kapatmak için bu şekilde bir güncelleme sunmuş olabilirler bilemiyorum.

Daha önceki sürümde var mıydı , yeni sürümle mi geldi bilmiyorum ''Ayarlar>Sistem>Ambiyans modu'' kısmından ''Özel yapay zeka sanatı'' bölümüne girerek yapay zeka destekli resim oluşturabiliyorsunuz. Ekran koruyucu olarak ''Ambiyans'' seçerseniz oluşturduğunuz resimler dönmeye başlıyor.

Screenshot 20250803 151919Screenshot 20250803 151958Screenshot 20250803 152018Screenshot 20250803 152057

ben çok uzun süredir next2000hdcx kasalı olanı kulanıyorum oldukça memnunum en güzel yanı jettv uygulaması olması zanedersem bir çok next cihazda bu uygulama var mac adresi üzerinden uzaktan m3u linki yükleniyor

merhaba bende yeni aldım bugün ilk defa taktım tv ye günclleme yaptım günclldi ancak artık tv hdmi de cihazı görmuyor sanki nexstart yazısı cıkıyor google tv saatlerce dönuyor ama bir türlü cihaz açılmıyor şimdi cihazdaformat atmak için reset tusuda yok . nasıl resetleyebilirim daha 10 dk. kullanmadım h.çbir program kurmadım sadece verilen güncellemeyı yaptım sorunsuzca yukledi ama açılmıyor dönüyor duruyor beirli zaman sonra kapanıpacılıyor arada çare nedir resetlemeyi yamadım hangi tus kombinasyonu ile yapılır . yokssa 5 dk. da çöpmü oldu bu cihaz. bundan önce dreamstar nova vardı hiç sorun sıkıntı çıkarmadı güncellemelr otamatik geliyordu bu neden böyle oldu yardımcı olabilecek varmı

merhaba bende yeni aldım bugün ilk defa taktım tv ye günclleme yaptım günclldi ancak artık tv hdmi de cihazı görmuyor sanki nexstart yazısı cıkıyor google tv saatlerce dönuyor ama bir türlü cihaz açılmıyor şimdi cihazdaformat atmak için reset tusuda yok . nasıl resetleyebilirim daha 10 dk. kullanmadım h.çbir program kurmadım sadece verilen güncellemeyı yaptım sorunsuzca yukledi ama açılmıyor dönüyor duruyor beirli zaman sonra kapanıpacılıyor arada çare nedir resetlemeyi yamadım hangi tus kombinasyonu ile yapılır . yokssa 5 dk. da çöpmü oldu bu cihaz. bundan önce dreamstar nova vardı hiç sorun sıkıntı çıkarmadı güncellemelr otamatik geliyordu bu neden böyle oldu yardımcı olabilecek varmı
Cihazı fişten çekip 1/2 dakika bekleyin. Tv' den ''hdmı cec '' açıksa kapatıp öyle deneyin. Faydası olabilir.

Güncellemeyi doğru yaptığınıza emin misiniz?
Bir de bu cihaz pro olan sürüm eğer normal cihaza yüklerseniz olmayabilir.

2. seçenek: cihazı fişten çekin, biraz bekleyip tekrar takın, next yazısı çıkınca kumanda dan ''ok'' tuşuna basılı tutun, güvenli mod'ta açılması gerekir. Güvenli mod'ta açılırsa; ayarlardan fabrika ayarlarına getirebilirsiniz.

Geri