NEXT START PRO 4K GÜNCELLEME %99 SORUNU

Halil Kse

Üye
Konular
4
Herkese merhaba dün aldığım next start pro ya forumdaki yerel güncellemeyi yapmaya çalışıyorken %99 a kadar geldi ve yaklaşık 30dk dır %99 da bekliyor herkeste olan bi durummu eğer normal değilse ne yapmam lazım.

Ekli dosyalar

• 17537694583191813581033583889058.jpg
    17537694583191813581033583889058.jpg
    4.7 MB · Görüntüleme: 222
Güncellenme:Next ile iletişime geçtim fişi çek tekrar tak bidaha güncelle dediler yani böyle bi durumda fişi çekmenizin bir zararı olmuyormuş bu durumu yaşayan olursa bu şekilde tekrar deneyebilir

Güncellenme:Next ile iletişime geçtim fişi çek tekrar tak bidaha güncelle dediler yani böyle bi durumda fişi çekmenizin bir zararı olmuyormuş bu durumu yaşayan olursa bu şekilde tekrar deneyebilir
Flash'a yazılıyor,cihazı kapamayın vb bir ibare gelmiyorsa sıkıntı olmaz.

Güncelleme dosyasını kontrol ettiniz mi, belki düzgün inmemiş olabilir. Tekrar indirip öyle deneyin derim ben. Ayrıca bu ekrandayken zaten iptal edebilirsiniz diye biliyorum. Dosyaları kopyaladıktan sonra güncelleme yapmaya başlıyor diye hatırlıyorum. Youtube'da videosu var.

Güncelleme dosyasını kontrol ettiniz mi, belki düzgün inmemiş olabilir. Tekrar indirip öyle deneyin derim ben. Ayrıca bu ekrandayken zaten iptal edebilirsiniz diye biliyorum. Dosyaları kopyaladıktan sonra güncelleme yapmaya başlıyor diye hatırlıyorum. Youtube'da videosu var.
Yukarda yazdığım gibi tekrardan deneyince oldu bu sefer farklı depolama cihazını bağlayarak denedim belkide ilk bağladığım hdd den dolayı olmamıştır bilmiyorum

Next Start Pro 4K cihazları güncellemeyi kendisi yapmıyor mu? Neden lokalden dosya yükleyip güncelleme yapılıyor?

Next Start Pro 4K cihazları güncellemeyi kendisi yapmıyor mu? Neden lokalden dosya yükleyip güncelleme yapılıyor?
Ota dan gelmiyor sanırım marka kendisi veriyor sanki herkesin forumlara erişimi var yada nexte yazmak aklına geliyormuş gibi saçma sapan bir iş

Kapatıp fişini çıkarıp takın ,tekrardan yapın arka planda uygulamada olmasın. Tekrar güncelleme yapın. Sorun olmayacak içiniz rahat olsun.

..,, şindi gördüm yapmışsınız. Bu şekilde bu cihazda aynı sorunu yaşayanlar için bilgi olsun.

Geri