Televizo Premium Satın Aldım, Sorusu Olan Varsa Cevaplarım.

bu arada nextv 100 tl full onu da öneri üzerine inceledim dizi film de kaldığın yerden devam ücretsizde aktif görsel olarak da baya iyi iki liste varsa ikisini tek olarakd a görüyor ücretsiz de tv kısmı sınırlı onda zaten televizo iş görüyor :)
Televizo güzel bir uygulama 289 TL fiyatı.
Tivimate de güzel bir uygulama ama iki katı daha fazla bir fiyatı var 599 TL.
Nextv ise dediğiniz gibi 100 TL.

Televizoyu forumdaki konudan kurdum sadece tvboxta kullandığım için. Nextv'yi satın alıp kurdum. Normalde bu şekilde kırılmış uygulama kullanmıyorum ama televizo çok iyi o yüzden :D müsait olunca satın almayı düşünüyorum ben de.
Tvboxta google play harici TVX+, Televizo, Cloudstream Stabil ve Beta, onstream, tizentube, smarttube uygulamalarını kurdum. Bunların dışında play storedan sparkletv ve vstro player var. Vstro player ücretsiz ve güzel ben forumdan bir üyelik ile girmiştim hala çalışıyor. Sparkle da güzel bir program ama ücretli olması dolasıyla sadece tek listeli olanı kullanıyorum. Forumda modlu olanı var ama tvboxa kurmadım. O da 699 TL olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
tam sürüm mü hocam çünkü burda verdiği linkler eski sürümlerinin linkleri. birden fazla liste ekleme yapılıyor mu :D ben de sormuş olayım.
Ben epey zamandır kullanıyorum patlamadı henüz , indirip deneyin derim beğenmezseniz alternatif çok zaten ;)

TiViMate -otomatik abone ödeme, her yıl - 11€
= 5 kişilik bir uygulama.
Televizo - 2022 tek bir defa ödedim - 5€ = 5 kişilik bir uygulama
5 kardeşe yeter, ben abileri, ben oderim tivi mateyi her yıl. 🙂
Ne güzel demişsin de TİVİMATE 5 kişilik "süre sınırsız tek seferlik" ödeme 600₺ (değişmediyse) böl beşe :))
Özellikler konusunda da televizo tivimatein çaycılığını yapar (sınırsız kullananlar iyi bilir)

Ne güzel demişsin de 5 kişilik süre sınırsız tek seferlik ödeme 600₺ (değişmediyse) böl beşe :))
Özellikler konusunda da televizo tivimatein çaycılığını yapar (sınırsız kullananlar iyi bilir)
Unutmayalım devlet dairelerinde çaycıyı tanıyorsan tüm işlerin çözülür :)

Kurumsalda da geçerli abi :)
Bu arada Tivimate in en sevdiğim özelliği ,açılışta otomatik çalışması, ben o şekilde ayarladım açınca TVbox ı ilk o giriyor devreye ayarladığım son kanal açılıyor ;)

Bu arada Tivimate in en sevdiğim özelliği ,açılışta otomatik çalışması, ben o şekilde ayarladım açınca TVbox ı ilk o giriyor devreye ayarladığım son kanal açılıyor
benim de en sevdiğim örnek bir film veya diziyi game of thrones yaz tek aramada misal 20 hesap varsa hepsinde tek seferde sonuç vermesi ve daha bir sürü şey

Selamlar, EPG kullanılırsa uygulamanın yavaşlayacağını ve çok yer kaplayacağını yazıyor doğru mu kullananlar ne düşünüyor?

Selamlar, EPG kullanılırsa uygulamanın yavaşlayacağını ve çok yer kaplayacağını yazıyor doğru mu kullananlar ne düşünüyor?
epgler yer tutar ancak çok yer tutma, yavaşlama vb çok sayıda epgyi aynı anda kullanırsanız cihazınızın kapasitesine bağlı olarak etkileyebilir.Bir iki epg ekleme ile sorun olmaz. ( Ben aynı anda 20 epg kullanıyorum , yer kaplıyor evet ama yavaşlama filan yaşamıyorum).
Kullanıdığınz listeler ile gelen ancak çalışmayan epgler olabilir, bu tür işe yaramayan epgleri kapatabilirsiniz.

epgler yer tutar ancak çok yer tutma, yavaşlama vb çok sayıda epgyi aynı anda kullanırsanız cihazınızın kapasitesine bağlı olarak etkileyebilir.Bir iki epg ekleme ile sorun olmaz. ( Ben aynı anda 20 epg kullanıyorum , yer kaplıyor evet ama yavaşlama filan yaşamıyorum).
Kullanıdığınz listeler ile gelen ancak çalışmayan epgler olabilir, bu tür işe yaramayan epgleri kapatabilirsiniz.
Hocam cidden yaa cahilliğime verin, bu EPG nedir ne işe yarar iptv'de?

Hocam cidden yaa cahilliğime verin, bu EPG nedir ne işe yarar iptv'de?
EPG: Electronic Program Guide (Elektronik Program Rehberi)
İzlediğiniz yayın ile ilgili bilgileri içeren kısımdır, genelde xml dosyalarında barındırılır, oynatıcılara bu EPG linkleri eklenirse o an izlediğiniz yayın ile ilgili program adı, kaçta başlayıp kaçta biteceği, sonraki veya önceki programlar vs bilgileri kullanıcılara gösterir.

Premium sürümde extra altyazı ayarları var mı acaba?

Benim sık izlediğim 10-15 kanal var onların bilgilerini gösterse kafi.

Peki, yayınları geri ve ileri sarma ve geçmiş yayınları seçip izlemek mümkün mü?

Geri