mertcanaygun39
Üye
- Konular
- 8
Sorun yok reis mesajlarımıza dönüş yapıyorsun teşekkür ederiz forumdaki tüm arkadaşlar adınaEvde değilim reis bilgisayardan bişey oldu herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sorun yok reis mesajlarımıza dönüş yapıyorsun teşekkür ederiz forumdaki tüm arkadaşlar adınaEvde değilim reis bilgisayardan bişey oldu herhalde
Teşekkür ederimSorun yok reis mesajlarımıza dönüş yapıyorsun teşekkür ederiz forumdaki tüm arkadaşlar adına
Hocam Kolay gelsin Dm den sana dosya yolluycam bir bakarsan sevinirimTeşekkür ederim
Hocam Bein Movies Türk Ve Bein Series 1-2 Ekler Misin İmkan OlursaTeşekkür ederim
Teşekkür ederimBende olmadı eline sağlık ustam
Hiçbir sıkıntı olmadiBugün kü yayınları benim listemden izleyen varmı?
Donma kasma varmıydı?
Ht sporda zaten muhtemelen yayınlanır.beşiktaş shantar maçı yayınlancak mı @betconnect
Selamünaleyküm hocam a spor 4k eklemişsiniz şuan çalışmıyor bakabilirseniz sevinirim teşekkürlerHt sporda zaten muhtemelen yayınlanır.
A spor 4K yı kapattım yakında silerim kanal listesindenSelamünaleyküm hocam a spor 4k eklemişsiniz şuan çalışmıyor bakabilirseniz sevinirim teşekkürler
Hocam benim istek olarak yazdıgım kanalları ekleme şansınız var mı sinema bölümüneA spor 4K yı kapattım yakında silerim kanal listesinden
Bu aralar gerçekten fazlasıyla yoğunum pazartesi günü tüm istekleri değerlendirip geri dönüş sağlayacağımHocam benim istek olarak yazdıgım kanalları ekleme şansınız var mı sinema bölümüne
Sorun yok hocam teşekkürler şimdiden değerlendirmeye aldığın içinBu aralar gerçekten fazlasıyla yoğunum pazartesi günü tüm istekleri değerlendirip geri dönüş sağlayacağım