İndirim Bitti HY300 Pro Android 11 Projeksiyon Cihazı 1.549 TL

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
81

@Sinetech Hocamızda bu ürünü incelemişti:

Bazı kişiler videodaki marka farklı olduğu için ürün farklımı diye düşünmüş olabilir. Bu projeksiyon cihazını alıp (HY300 Pro) üzerine marka ismi basarak satan çok fazla marka var. Hepsi aynı ürün.

Son düzenleme:

@Sinetech Hocamızda bu ürünü incelemişti:

Bazı kişiler videodaki marka farklı olduğu için ürün farklımı diye düşünmüş olabilir. Bu projeksiyon cihazını alıp (HY300 Pro) üzerine marka ismi basarak satan çok fazla marka var. Hepsi aynı ürün.
Şuan Hy350 modelinden maçı seyrediyorum. İlk defa tecrübe edecek kişilere mutlaka öneriyorum.

lnpzxc6.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı yeni aldım ama projeksiyon ayarlarında ki ilk açı düzenlemesine bastım yansıtmayı açılı yaptı düzelmiyor otomatik yapıncada olmuyor manuel yaptığımda dada ilk acidaki ışık süzmesi belli oluyor.. yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben bunu Aldım

[Netflix resmi ] HY320 NTV Android 13 akıllı projektör, çeşitli resmi TV uygulamaları ile, ses asistanı 1080P yerel/optik çözünürlük 320ANSI 5G WiFi araç trapezoid düzeltme projektörü, ev sineması/dış​

İlk kullanım görüntü fiyatına göre iyi ses kalitesi hiç iyi değil kesinlikle extıra ses sitemi lazım fan sesi yüksek içinde Google apps store yok hiç apps lisanslı değil kullanması normal ama içine extra apps yüklemedim. Ben geri yollamayı düşünüyorum nedene içinde Google apps store yok( tabiki içine başka apps store yükleye bilirim) fan sesi çok fazla ses çok kötü olması haftaya tekrar test edip son kararımı vereceğim.

Bende alıp geri yolladım 1080 değil zaten rockchip var üzerinde ram rom yanlış uygulama üzerinden baktım android versiyon yanlış hepsini çinliler kendi yazmış , bende 2 ram 16 rom yazıyor ama ram 1.5 rom 8 aida ile baktım, native res 720 p, ayarlar kısmındaki bilgiler yanlış. 15 dk baktım paketleyip iade ettim.

Arkadaşlar merhaba hy 300 projeksiyon da bu hatayı aliyirum ilk canlitv yuklemistim onuda sildim defaut gelenler dışında yüklü bir şey yok yardımlarınız için tşk ederim

Arkadaşlar merhaba hy 300 projeksiyon da bu hatayı aliyirum ilk canlitv yuklemistim onuda sildim defaut gelenler dışında yüklü bir şey yok yardımlarınız için tşk ederim
Nasıl bir hata alıyorsunuz? Görüntü atabilir misiniz?

Geri