Öneri Telefonlar için ''litube'' Reklamsız YouTube ( Güncellendi ) >>>v1.6.0.1

tekkan

Müdavim
Konular
121
Selamlar

Uygulama Tv boxta test edilmiştir, reklamsız çalışmaktadır.

litube​

litube, YouTube için hafif bir Android WebView sarmalayıcısıdır ve reklam engelleme, arka planda oynatma ve video indirme gibi birçok ek özellik sunar.

Özellikler​

• Sponsorlu reklamlar ve video reklamlar dahil olmak üzere reklamları engelleyin.
  • Videoları ve yalnızca ses içeriklerini indirin ve küçük resimleri kaydedin.
  • Arkaplanda çalıyor.
  • Beğenmeme sayısını göster.
  • Şortu gizle.
  • Canlı yayınlarda sohbet vb.

İpuçları​

• Pil optimizasyonunu göz ardı edin ve bu uygulamanın arka plan etkinliğine izin vererek sistem tarafından yanlışlıkla sonlandırılmasını önleyin.
  • Eğer video indirmenize gerek yoksa, lite versiyonunu kullanabilirsiniz.
  • Reklam engelleme ve bazı eklentiler YouTube'un normal davranışını etkileyebilir ve sayfanın takılmasına neden olabilir. Yeniden başlatmak yardımcı olabilir.
  • Reklam engelleme ve indirme özelliği tüm videolarda çalışmayabilir; bazı reklamlar hâlâ gösterilebilir veya bazı videolar kullanılamayabilir.
  • Bu uygulama diğer YouTube istemcilerine alternatif olarak değerlendirilmemelidir.

Ekran görüntüleri​

Son düzenleme:
Selamlar

litube​

litube, YouTube için hafif bir Android WebView sarmalayıcısıdır ve reklam engelleme, arka planda oynatma ve video indirme gibi birçok ek özellik sunar.

Özellikler​

• Sponsorlu reklamlar ve video reklamlar dahil olmak üzere reklamları engelleyin.
  • Arkaplanda çalıyor.
  • Şortu gizle.

İpuçları​

• Pil optimizasyonunu göz ardı edin ve bu uygulamanın arka plan etkinliğine izin vererek sistem tarafından yanlışlıkla sonlandırılmasını önleyin.
  • Reklam engelleme ve bazı eklentiler YouTube'un normal davranışını etkileyebilir ve sayfanın takılmasına neden olabilir. Yeniden başlatmak yardımcı olabilir.
  • Reklam engelleme ve indirme özelliği tüm videolarda çalışmayabilir; bazı reklamlar hâlâ gösterilebilir veya bazı videolar kullanılamayabilir.
  • Bu uygulama diğer YouTube istemcilerine alternatif olarak değerlendirilmemelidir.

Ekran görüntüleri​

Eline Saglik Tekkan Kardesim Next My Box Hangi Surumu indereyim universalimi

İndirdim Kurdum Bir kac video Actim reklam cikicakmi diye cikmadi reklam cikmadi+ film dizi veya muzik indirebiliyor olmaliki indirme butonu koymuslar butonu denemedim indirme yapiyormu diye
Eline Saglik Tekkan Kardesim Smarttube yi Aratmaz Bu Hatta Daha Guzel

İndirdim Kurdum Bir kac video Actim reklam cikicakmi diye cikmadi reklam cikmadi+ film dizi veya muzik indirebiliyor olmaliki indirme butonu koymuslar butonu denemedim indirme yapiyormu diye
Eline Saglik Tekkan Kardesim Smarttube yi Aratmaz Bu Hatta Daha Guzel
Telefonlar için alternatif bir uygulama . Tv boxta ise TizenTube nin eline kimse su dökemez :) smarttube kullanmıyorum artık.

Telefonlar için alternatif bir uygulama . Tv boxta ise TizenTube nin eline kimse su dökemez :) smarttube kullanmıyorum artık.
Tizentube denemedimde bunda indirme butonu var muzik listesi yapacak olanlar olabilir indirip flasbellege atip araclarinda dinlemek isteyenler icin guzel bence

Eline sağlık
@tekkan kardeşim birde iphone lar için reklamsız youtube bulsan keşke 😀 yinede güzel paylaşım alternatif olur
Buralara bir göz at istersen reis.

Aynen. Ben de Tizentubeyi gördükten sonra Smarttubeyi ben de bıraktım. Smarttubeden memnundum ancak son güncellemelerden sonra bazı videolarda takılma yapmaya başlayınca internetten şüphelenmiştim ancak başka uygulamaları denedikten sorunun internette olmadığını farkettim. Smarttubeye çok sık güncelleme geliyor ve güncellemeyi yüklemeyince videolarda sorun çıkıyor. Tizentube dahil birkaç uygulama denedikten sonra Tizentubede karar kıldım ve çok memnunum. Videolar hemen açılıyor. Bu söylediklerim TV için geçerli, telefonda denemedim.

Selamlar

litube​

Özellikler​

• Arkaplanda çalıyor.
  • Şortu gizle.

İpuçları​

Ekran görüntüleri​

Ustam bunların liteını denedim. Reklam haricinde YouTubetan farkı yok. Hoşuma gitti, eline sağlık. Ama lite dışında bunların birbirinden farkı nedir? Hangisini kullanacağız?

Ustam bunların liteını denedim. Reklam haricinde YouTubetan farkı yok. Hoşuma gitti, eline sağlık. Ama lite dışında bunların birbirinden farkı nedir? Hangisini kullanacağız?
Birbirinden farkı yoktur. Seçenekler donanım ve sistem farklılıkları içindir. Telefonlar için genelde arm64-v8a dır.

Son düzenleme:
Newpipe gibisi daha iyisi var mı acaba isteyen resmi kaynağından indirsin her türlü android cihazda çalışıyor on yıldan fazladır kullanıyorum daha iyisi çıkmadı daha tamamen reklamsız ister arka planda da çalar saniyeler içinde ses yada videoyu indirir favori ekleme liste oluşturma abonelikler vs yok yok sadece videolara yorum yapılamıyor kayıt gerektirmez indirme bağlantısı son sürüm

Geri