Öneri Panel Tarama v2.0 ve Nasıl Panel Taranır Anlatım

mete33

Paylaşımcı
Konular
7
Beni panel tarama konusunda çok bilgili sanıp yardım isteyen arkadaşlar var. Ben bu konuda çok usta değilim hâlâ öğrenme aşamasındayım. Onun için ustalarımın affına sığınarak ilk defa panel taramak isteyen arkadaşlara basit bir program olan M3U Panel Tarama v2.0 ile nasıl panel taranır anlatmaya çalışayım.
Önce Panel Tarama v2.0 programını buradan indirin. Şüphesi olanlar antivirüs ile taratsın. Program bana ait değil.

Paneltarama_v2.0.msi rardan çıkarıp normal kurulumunu yapın. Önce Combo Yükle ye basın, user-passlardan oluşan combo txt dosyanızı yükleyin. Combonuzu yükleyince açılan küçük pencereye taramak istediğiniz panel adresini yazın ve Tamam deyin. Sonra Başlat a basın ve taramanın tamamlasını bekleyin. Bulunan Hesapları Kaydet butonuyla da txt olarak kaydedebilirsiniz. İlk defa panel tarama yapacaklar için başlangıç programıdır ve taramada gayet başarılıdır. Daha karmaşık programları daha sonra öğrenirsiniz.
Haydi hep beraber balığa çıkalım. Rastgele.

Ekli dosyalar

• tarama.PNG
    tarama.PNG
    31.8 KB · Görüntüleme: 213
  • tarama2.PNG
    tarama2.PNG
    44.1 KB · Görüntüleme: 118
Beni panel tarama konusunda çok bilgili sanıp yardım isteyen arkadaşlar var. Ben bu konuda çok usta değilim hâlâ öğrenme aşamasındayım. Onun için ustalarımın affına sığınarak ilk defa panel taramak isteyen arkadaşlara basit bir program olan M3U Panel Tarama v2.0 ile nasıl panel taranır anlatmaya çalışayım.
Önce Panel Tarama v2.0 programını buradan indirin. Şüphesi olanlar antivirüs ile taratsın. Program bana ait değil.

Paneltarama_v2.0.msi rardan çıkarıp normal kurulumunu yapın. Önce Combo Yükle ye basın, user-passlardan oluşan combo txt dosyanızı yükleyin. Combonuzu yükleyince açılan küçük pencereye taramak istediğiniz panel adresini yazın ve Tamam deyin. Sonra Başlat a basın ve taramanın tamamlasını bekleyin. Bulunan Hesapları Kaydet butonuyla da txt olarak kaydedebilirsiniz. İlk defa panel tarama yapacaklar için başlangıç programıdır ve taramada gayet başarılıdır. Daha karmaşık programları daha sonra öğrenirsiniz.
Teşekkürler Mete hocam eline sağlık balık yakalamayı küçük balıklardan başlayarak öğrenelim daha sonra büyük karmaşık programlara geçelim büyük balık yakalayalım inşallah, mutlu pazarlar

ilk panel tarama poğramlarından bir yavaş ve stabil çalışır
Sağlam comboyla hiç kaçırmaz hocam. Ekran görüntüsünü tarama yaparken aldım onlarca nox hesabı 5 dakika gibi bir zamanda buldu. Yani o kadar da yavaş değil 🤔

openbullet veya python ile karşılaştırınca yavaş bu anlamda yavaş dedim bunu yıllar önce nete araştırırken bulmuştum sonra kulanım detayını yazıp bir iki foruma vermiştim

bunun birde 2.1 versiyonu vardı

biz buna arkadaşlara kendi aramızda karkafa derdik:);)

Son düzenleme:
openbullet veya python ile karşılaştırınca yavaş bu anlamda yavaş dedim bunu yıllar önce nete araştırırken bulmuştum sonra kulanım deteayını yazıp bir iki foruma vermiştim

bunun birde 2.1 versiyonu vardı

biz buna arkadaşlara kendi aramızda karkafa derdik:);)
Evet hocam openbullet ve pythona kıyasla biraz daha yavaş ama başlangıç için, işin mantığını anlayabilmek için yeterli diye düşünüyorum.

sana katılıyorum ilk başlayanlar için kulanımı basit olduğu için tarama yeteneğini geliştirirler zamanında çok kulandım

sana katılıyorum ilk başlayanlar için kulanımı basit olduğu için tarama yeteneğini geliştirirler zamanında çok kulandım
İlk ben de bununla başladım hocam. 3-4 yıl öncesine kadar m3u benim için maç izlemek için bir araçtı. Başkalarının bulduğu m3uları kullanıyordum, donuyorlardı hoşuma gitmiyordu. Daha iyisini bulabilmek için tarama yapmayı öğrendim. Bir baktım ki araç amaca dönüşmüş. Hastalık gibi bir şey bu. Allah şifa versin.🙂

panel taramak balık avlamaya benzer sabır ister güzel bir combo lazım tarama sonu bulunan hitis ler haz verir hele intenet ortamına çok az düşmüş url lerden örnek goodtv bonustv 3btv titan 5gtv ve saire url lerden balık geldimi zevki bir başka oluyor

panel taramak balık avlamaya benzer sabır ister güzel bir combo lazım tarama sonu bulunan hitis ler haz verir hele intenet ortamına çok az düşmüş url lerden örnek goodtv bonustv 3btv titan 5gtv ve saire url lerden balık geldimi zevki bir başka oluyor
Aynen hocam. Bırakacaksın program tarasın sen başka işlere bak. Programa gözünü diker beklersen zaman geçmez. Balık oltaya vurursa zil çalar zaten. Hele büyük balıksa tadından yinmez.😁

Yalnız chrome indirmeyi engelledi. Benim paylaştığımı engellemedi ama bunu engelledi. Temiz olduğundan emin misin? Sonra oltaya gelmeyelim.
Edit: Temizmiş lakin deneme sürümüymüş ve bende hata verdi çalışmadı. Yine de düşündüğün için sağol.

Son düzenleme:

Geri