Android IPTV Tool & m3utest Uygulaması

Merhaba Fatich.

Uygulamanı beğendim. Emeğine sağlık. İndirip, kullanılabilir her alanı denedim.

• Alttaki boşluğu kaldırabilirsen en azından telefondan kullanırken böyle görünüyor, daha güzel olacaktır.
Screenshot 2024 12 02 22 25 27 79 e05932ccd02e0d06674281f6eec93dd4
  • M3U Edit kanal sayısı çok fazlaysa bu hatayı verebiliyor ama tek kanallı listeyle (upload ederek) sorunsuzca göründü.
Screenshot 2024 12 02 22 31 11 82 e05932ccd02e0d06674281f6eec93dd4
diğer özelliklerin hepsi de gayet güzel ve sorunsuzca çalışıyor.

Basitçe, m3u listesi için lazım olabilecek herşey var liste kontrolünden kaç tane kanalın o anda çalışıp çalışmadığına, kendi m3u listesi hazırlama vb.

Ben şöyle geliştirme fikirleri verebilirim eğer isterseniz;

M3u Creator için liste hazırlanırken oluşturulan kategori ve kanallar geri gidildiğinde kayboluyor. Yani şu olabilir: Geçmiş listeler bölümü. Böylece mevcut oluşturduğumuz listeler kaybolmaz ve düzenleyip farklı bir liste olarak kaydetme seçeneğimiz olabilir. Her seferinde baştan kategoriler eklemek ve kanallar eklemek zorunda kalınmaz. Ayrıca oluşturulan liste sadece kodları kopyalamaya izin veriyor. Dosya olarak indirip kullanmak isteyenler olabilir. Çünkü biliyorsunuzdur ki basit de olsa telefonunda code düzenleme uygulamaları olmayanlar kopyala yapıştır yapıp dosyayı m3u olarak kaydetmeyi beceremeyebilirler.

Şimdilik dikkatimi çekenler bu şekilde.

@patr0n 'un Windows uygulamasının mobil versiyonu gibi olmuş. Çeşitlilik adına güzel bir durum. 🤟

Merhaba Fatich.

Uygulamanı beğendim. Emeğine sağlık. İndirip, kullanılabilir her alanı denedim.

• Alttaki boşluğu kaldırabilirsen en azından telefondan kullanırken böyle görünüyor, daha güzel olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 1169
  • M3U Edit kanal sayısı çok fazlaysa bu hatayı verebiliyor ama tek kanallı listeyle (upload ederek) sorunsuzca göründü.
Ekli dosyayı görüntüle 1171
diğer özelliklerin hepsi de gayet güzel ve sorunsuzca çalışıyor.

Basitçe, m3u listesi için lazım olabilecek herşey var liste kontrolünden kaç tane kanalın o anda çalışıp çalışmadığına, kendi m3u listesi hazırlama vb.

Ben şöyle geliştirme fikirleri verebilirim eğer isterseniz;

M3u Creator için liste hazırlanırken oluşturulan kategori ve kanallar geri gidildiğinde kayboluyor. Yani şu olabilir: Geçmiş listeler bölümü. Böylece mevcut oluşturduğumuz listeler kaybolmaz ve düzenleyip farklı bir liste olarak kaydetme seçeneğimiz olabilir. Her seferinde baştan kategoriler eklemek ve kanallar eklemek zorunda kalınmaz. Ayrıca oluşturulan liste sadece kodları kopyalamaya izin veriyor. Dosya olarak indirip kullanmak isteyenler olabilir. Çünkü biliyorsunuzdur ki basit de olsa telefonunda code düzenleme uygulamaları olmayanlar kopyala yapıştır yapıp dosyayı m3u olarak kaydetmeyi beceremeyebilirler.

Şimdilik dikkatimi çekenler bu şekilde.

@patr0n 'un Windows uygulamasının mobil versiyonu gibi olmuş. Çeşitlilik adına güzel bir durum. 🤟
Yorumunuz için çok teşekkürler. O boş beyaz alan reklam alanı daha yeni olduğu için tam olarak reklamlar yüklenmiyor. M3u edit sayfasına baktım bende fazla olan içerikleride sorunsuz actı başka linkler deneyebilirmisiniz? M3u creotor sayfasını dediğiniz gibi yapacağım haklısınız kayıt etmesi iyi olur. Daha yeni yayınlandı yavaş yavaş hep beraber güncelleyeceğiz

Yorumunuz için çok teşekkürler. O boş beyaz alan reklam alanı daha yeni olduğu için tam olarak reklamlar yüklenmiyor. M3u edit sayfasına baktım bende fazla olan içerikleride sorunsuz actı başka linkler deneyebilirmisiniz? M3u creotor sayfasını dediğiniz gibi yapacağım haklısınız kayıt etmesi iyi olur. Daha yeni yayınlandı yavaş yavaş hep beraber güncelleyeceğiz
Boş alan aslında boş değil. Menü simgeleri görünüyor arka planında. Home/Arama/Ekle/Video/Gece Modu simgeleri var yani. Reklam olursa onları perdeleyecek demek ki ;)

Diğer önerimi de dikkate aldığınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar yayına almış olduğum android için IPTV TOOL m3utest , m3u liste oluşturma düzenleme vs. Sizinle paylaşmak istiyorum.

Gerekli tüm aracları uygulamaya entegre etmeyi düşünüyorum başka neler eklenebilir ?

Ekli dosyayı görüntüle 1167

Ekli dosyayı görüntüle 1168
Şuan gayet iyi ama katagorilerin yerini değiştirmenin kolay yöntemi olsa daha iyi olur ha birde reklam işini uygulamaya girmeden önce izleyip sonra uygulamayı kullansak iyi olurdu birde keşke reklamlar illa görüntülümü olmak zorunda radyo gibi sesli olsa telefonuna bildirim gelse şu linke bakınız diye daha iyi olur ndkdkd

Uygulamayı güncelliyorum şuan reklamları ilk acılışta koymayı düşünüyorum her testte reklam çıkmıcam bir defa reklam gösterilecek sadece. Kategorileri düzenlenmesi gayet basit değil mi yukarı aşağı sürükleyerek düzenleyebiliyorsunuz.

Uygulama güncellendi.Reklamlar azaltıldı m3u liste oluşturmada dosya kaydı eklendi. playstordan Güncelleyebilirsiniz.

PLaystore da yorum yaparsak bence gayet güzel bir uygulama olmuş ellerine sağlık....

Merhaba arkadaşlar yayına almış olduğum android için IPTV TOOL m3utest , m3u liste oluşturma düzenleme vs. Sizinle paylaşmak istiyorum.

Gerekli tüm aracları uygulamaya entegre etmeyi düşünüyorum başka neler eklenebilir ?

Ekli dosyayı görüntüle 1167

Ekli dosyayı görüntüle 1168
Aradığım bir uygulama idi çok teşekkürler. Eline sağlık.

Konuyu görüntüleyenler

Geri