Herkes Nerede ?

Ekli dosyayı görüntüle 10588
"Herkes kendi takımına özel paylaşım yapabiliyor." derken biz bu takımlardan değiliz kardeşim, olmak zorunda da değiliz. Ayrıca Spor sadece futbol ve 4 (sözde) büyük takımdan da ibaret değildir. Kusura bakma ama bu konuda vizyonunuzu biraz genişletmenizi ümit ediyoruz..

Kategoriyi duyurduğumuzda şuan deneme yaptığımızı ve zamanla talebe göre takım sayısını arttıracağımızı belirttik. Bunu herkese tek tek açıklamak takdir edersiniz ki zordur. Genel duyuru yapıyoruz. Kategorilere konu açılmamış, bizden de ekstra böyle bir talep iletilmemiş. Sadece eleştirel konuşmalar yaparak mesaj yazıyorsunuz.

Konuyu okuyabilirsiniz.
Spor kategorisi açılmıştır.

Kategoriyi duyurduğumuzda şuan deneme yaptığımızı ve zamanla talebe göre takım sayısını arttıracağımızı belirttik. Bunu herkese tek tek açıklamak takdir edersiniz ki zordur. Genel duyuru yapıyoruz. Kategorilere konu açılmamış, bizden de ekstra böyle bir talep iletilmemiş. Sadece eleştirel konuşmalar yaparak mesaj yazıyorsunuz.

Konuyu okuyabilirsiniz.
Spor kategorisi açılmıştır.
Elbette duyuruda belirttiğiniz gibi, kategori yapısının deneme sürecinde olduğunu ve zamanla talebe göre şekilleneceğini anlıyorum. Ancak belirtmek isterim ki, XenForo forum motoru üzerinden Süper Lig takımlarını ya da farklı spor dallarını eklemek "özellikle de temel kategori ve alt forum yapısında "teknik olarak oldukça zahmetsiz işlemler arasında yer alıyor. Bu sebeple sistemin mevcut durumuna bakarak böyle bir öneride bulunmak istedim.

Ayrıca bu kategori açılalı da hatırı sayılır bir süre geçti. Artık bana göre başta Kocaelispor gibi diğer takımları da, farklı spor dallarını da forumda görebilmek isteriz. Katılımcıların ilgi alanlarını besleyen, içerik üretimini teşvik eden bir ortam için bu alanların erken açılması önemli olabilir. Zira bazı kullanıcılar kategori oluşmadan önce konu açma motivasyonu da bulamayabiliyor. Yani içerik üretimi bazen ortamın uygunluğu ile doğrudan bağlantılı.

Amacım eleştirmek değil; katkıda bulunmak. Lütfen bunu işinizi size öğretmek gibi bir küstahlık olarak algılamayın. Ama aynı zamanda işin mutfağını da bilmediğimizi varsaymamanızı rica ederim.

Forumun yapısına, gösterdiğiniz emeğe ve düzeni koruma çabanıza saygı duyuyorum. Geri bildirimleri yapıcı bir niyetle paylaşıyorum. Sonuçta ortak hedefimiz, daha aktif, çeşitli ve katılımcı bir platformda buluşmaktır hocam benim.

Son düzenleme:
Elbette duyuruda belirttiğiniz gibi, kategori yapısının deneme sürecinde olduğunu ve zamanla talebe göre şekilleneceğini anlıyorum. Ancak belirtmek isterim ki, XenForo forum motoru üzerinden Süper Lig takımlarını ya da farklı spor dallarını eklemek "özellikle de temel kategori ve alt forum yapısında "teknik olarak oldukça zahmetsiz işlemler arasında yer alıyor. Bu sebeple sistemin mevcut durumuna bakarak böyle bir öneride bulunmak istedim.

Ayrıca bu kategori açılalı da hatırı sayılır bir süre geçti. Artık bana göre başta Kocaelispor gibi diğer takımları da, farklı spor dallarını da forumda görebilmek isteriz. Katılımcıların ilgi alanlarını besleyen, içerik üretimini teşvik eden bir ortam için bu alanların erken açılması önemli olabilir. Zira bazı kullanıcılar kategori oluşmadan önce konu açma motivasyonu da bulamayabiliyor. Yani içerik üretimi bazen ortamın uygunluğu ile doğrudan bağlantılı.

Amacım eleştirmek değil; katkıda bulunmak. Lütfen bunu işinizi size öğretmek gibi bir küstahlık olarak algılamayın. Ama aynı zamanda işin mutfağını da bilmediğimizi varsaymamanızı rica ederim.

Forumun yapısına, gösterdiğiniz emeğe ve düzeni koruma çabanıza saygı duyuyorum. Geri bildirimleri yapıcı bir niyetle paylaşıyorum. Sonuçta ortak hedefimiz, daha aktif, çeşitli ve katılımcı bir platformda buluşmaktır hocam benim.
Ortada bir mutfak var elbet ama mutfakta çalışanların da bir hayatları var!
Zamana bırakın her şey çok güzel olacak hep beraber arkadaşlar...

Ortada bir mutfak var elbet ama mutfakta çalışanların da bir hayatları var!
Zamana bırakın her şey çok güzel olacak hep beraber arkadaşlar...
Elbette, söylediklerinize tamamen katılıyorum. Mutfakta bir emek var ve bu emeğin karşılığını en iyi şekilde vermek hepimizin arzusu. Zaten niyetimiz, bu süreci kolaylaştıracak önerilerle yük almak, yük eklemek değil. :)
"Zamana bırakın" yaklaşımı da anlamlı ama bazen zamanla gelen değil, zamanında gelen şeylerin daha çok değer gördüğünü de hatırlatmak isterim. Yine de pozitif yaklaşımınız, samimi mesajınız ve yapıcı tutumunuz için teşekkür ederim. Hep birlikte daha zengin, daha katılımcı bir platform için buradayız.
Kolaylıklar dilerim, hocam benim.

başlığı görünce bizim forum bilime el attı sandım :)
ilk aklıma gelen Ünlü fizikçi Enrico Fermi'nin (fermi paradoksu) o meşhur sorusu mu acaba? oldu..

Evren çok büyük ve çok eski.
Yaşam için uygun koşullara sahip milyarlarca gezegen olmalı.
O hâlde, başka zeki yaşam formları varsa, şimdiye kadar bizimle bir şekilde temas kurmuş olmaları gerekirdi.
Ama hiçbir iz yok. O zaman... herkes nerede?
Güzel tespit ;)

sen benden önce selam çakmışsın reis ama aklıma ilk geldiğinde hızlıca göz gezdirdim hani birisi belki bahsetmiştir, boşuna yazmayayım diye ancak göremedim :)
Konu içeriği benzeşiyor diye başlığı bilerek öyle attım reis. birilerinin gözünden kaçmayışı güzel.

Konu içeriği benzeşiyor diye başlığı bilerek öyle attım reis. birilerinin gözünden kaçmayışı güzel.
astronomi bilimine nedenini bilmediğim ilgi duyuyorum,, hatta geçenlerde kendimce aklıma gelen deli saçması bir teorimi (teori bile denemez) blog denemesi olarak yazdım :)

astronomi bilimine nedenini bilmediğim ilgi duyuyorum,, hatta geçenlerde kendimce aklıma gelen deli saçması bir teorimi (teori bile denemez) blog denemesi olarak yazdım :)
Eline sağlık reis okudum yazını. Baktığın yer geniş, böyle devam.

Ayın olmaması, birgün kopup gitmesi bile dünya için felaket sonuçlara sebep oluyor. Bunu engellemek için bir göktaşı dünyaya çarpıyor, kopan parçalar "haydi birleşme vakti" diyerek AYı oluşturuyor. Dünyanın yörüngesinden kopmayacak ve dünyaya düşmeyecek ağırlık ve hıza sahip olacak şekilde. Bu mudur😁

Geri