CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Selamlar dünden beridir kekikdevam ve kekikan hdfilm cehennemi basta olmak uzere bir çok eklenti sunucu hatası veriyor.baglanti kurulanadi diyor.bazilar cslisiyor ama ...nedeldir acaba

Selamlar dünden beridir kekikdevam ve kekikan hdfilm cehennemi basta olmak uzere bir çok eklenti sunucu hatası veriyor.baglanti kurulanadi diyor.bazilar cslisiyor ama ...nedeldir acaba
Hdfilmcehennemi bende sorun çıkartmıyor, diğer eklentileri kekikdevam üzerinden kurmuşsanız hepsini silin ve kekikan üzerinden kurunuz.

Bazı geliştiriciler foruma pek takılmıyor, kendi takdirleridir. Mesela ben kekikanı artık kullanırken tereddüt ediyorum. ferox, nikyokki, makoto2 bir şekilde görüntü veriyor ya da @Patron ilgileniyor

Bazı geliştiriciler foruma pek takılmıyor, kendi takdirleridir. Mesela ben kekikanı artık kullanırken tereddüt ediyorum. ferox, nikyokki, makoto2 bir şekilde görüntü veriyor ya da @Patron ilgileniyor
Ben şahsen kekikan'ı daha çok kullanıyorum, forum içerisinden ayrıldığı vakit telegram grubunu açmıştı. Telegram grubunda istediğim vakit kendisine danışabiliyorum. Yani sadece bu forumu kullanıyorsanız, kendisine ulaşamayabilirsiniz. Ancak Kekik döneminden beri Telegram'da aktif vakit geçirdiğim için sorun yaşamıyorum.

Ben şahsen kekikan'ı daha çok kullanıyorum, forum içerisinden ayrıldığı vakit telegram grubunu açmıştı. Telegram grubunda istediğim vakit kendisine danışabiliyorum. Yani sadece bu forumu kullanıyorsanız kendisine ulaşamayabilirsiniz ancak kekik döneminden beri telegram'da aktif vakit geçirdiğim için sorun yaşamıyorum.
Bende telegram Twitter Instagram vs yok hocam

Bende telegram Twitter Instagram vs yok hocam
Ozaman yapabileceğiniz bir şey yok, bilmediğiniz için belirtmek istedim. Ferox ve Kraptor'un github repoları üzerinden issue açıp destek alabilirsiniz. Hatta bunu her geliştiriye yapmak lazım zira github üzerinden daha efektif bir şekilde eklentiler gelişebiliyor :)

Ben şahsen kekikan'ı daha çok kullanıyorum, forum içerisinden ayrıldığı vakit telegram grubunu açmıştı. Telegram grubunda istediğim vakit kendisine danışabiliyorum. Yani sadece bu forumu kullanıyorsanız, kendisine ulaşamayabilirsiniz. Ancak Kekik döneminden beri Telegram'da aktif vakit geçirdiğim için sorun yaşamıyorum.
Telegrami nedir

Geri