Herkes Nerede ?

Benimde Kedim Var 2 Yasinda Kedi Bolluk Berekettir Hanede Yasayan doktor muhafiz koruyucu avcidir ortamin enerjisini iyi enerjiye donusturur
Aslında güzel bir konuya parmak bastın reis. forumda hayvan severler için bir bölüm açılsa bilgi alışverişi yapılabilir.

Forumda haraketlilik sürekli yeni ilginç konularla ve paylaşımla olur paylaşım olmazsa insanlar başka ortamlara kayar bana göre bir diğer nedeni de artık çoğu uygulamanın kendi telegram kanalının olması.

Aslında güzel bir konuya parmak bastın reis. forumda hayvan severler için bir bölüm açılsa bilgi alışverişi yapılabilir.
Cok iyi fikir benim kedim yavruyken annesi gozlerini pencelemis sahiplendik bakima muhtacti gozleri mikrop kapmis veterinere goturdum gozleri alinmassa olecek alirsak yasar dedi gozleri balon gibi patlicak gibi sisti daha 1 aylik falandi gozleri yok suan ama gozleri var gibi goruyor o kadar akilliki anlatamam laf daha agzindan cikmadan enerjinden niyetini okuyor tuvaleti gelirse gidip legenin icine kedi kumu koyduk hergun temizliyoruz gidip saga sola isemiyor afedersiniz kedilere pis diyorlarya insanlar kedilerden daha pis gidip duvara iseyen ayilar var

Son düzenleme:
Forumda haraketlilik sürekli yeni ilginç konularla ve paylaşımla olur paylaşım olmazsa insanlar başka ortamlara kayar bana göre bir diğer nedeni de artık çoğu uygulamanın kendi telegram kanalının olması.
Forum da büyük bir çoğunluk iptv odaklı malesef. farklı konular açılsa da devamı gelmiyor.

Forum da büyük bir çoğunluk iptv odaklı malesef. farklı konular açılsa da devamı gelmiyor.
Reis gelir de şu anda yaz moduna geçtik Eylül de gel şarkı vizyona girince herkes gelir merak buyurmayiniz

Reis gelir de şu anda yaz moduna geçtik Eylül de gel şarkı vizyona girince herkes gelir merak buyurmayiniz
Aynen havalar sicak kimi tatilde kimi tarla bag bahcede isde gucde insanlar gecim derdinde mahsul zamani tam boyle olur bence genede iyi forum acilali daha 1 yil bile olmamis agustos eylulde senlenir gene ortalik

Bilmiyorum reis ama ben bile eskisi gibi çok takılasım gelmiyor önceden sürekli buradaydım ama iki şey beni buradan soğuttu biraz. İlki hatırlarsın burada bir tartışma oldu ve çok tanınan bir üye bir başkasının anasına küfür etti normalde bu üye banlanması gerekirken şu an bile halen forumda dolaşıyor. İkinci konu ise Cloudstream konusunda olan çekişmeler ve kavgalar bu tip ayrımcılık ve gereksiz çekememezlikler beni biraz uzaklaştırdı ama tamamen kopmadım yine forumdayım ama eskisi gibi değil.

Farklı konular açılıyor fakat dediğiniz gibi fazla ilgi görmüyor. Normalde bir bedeli olan şeyleri bedelsiz edinme fikri insanı ister istemez sarıyor :) Fakat hayatta çok daha güzel şeyler var.
Konuları çeşitlendirme amaçlı botlarımız bile var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Sizlerin sayesinde daha iyi olacağız diye düşünüyorum.
İyi forumlar.

Farklı konular açılıyor fakat dediğiniz gibi fazla ilgi görmüyor. Normalde bir bedeli olan şeyleri bedelsiz edinme fikri insanı ister istemez sarıyor :) Fakat hayatta çok daha güzel şeyler var.
Konuları çeşitlendirme amaçlı botlarımız bile var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Sizlerin sayesinde daha iyi olacağız diye düşünüyorum.
İyi forumlar.
İnsallah Adnan Hocam Forum Gercekten İnsanlara Faydali Oluyor,Burda Birbirine Yardimci Olmaya Calisan 1 Kurus Menfaat Gutmeden Bu İsleri Yapan Zamanindan Ailesinden Gezmesinden Tum Özel Hayatindan Kisip Burda Konu Acip İnsanlara Faydali Olmaya Calisiyorlar Bizlerede Dusen Destek Onlara Destek Olmak Forum Paylasmak Demektir Liste Yapip Kendi Kullansa Kimseye Bir Faydasi Olmaz Gelismeye Paylasmaya Destek Olmaya Devam .Saygilarimla.Hayirli Cumalar.

Geri