ÇÖZÜLDÜ: Bağlantı hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Logan

Üye
Konular
1
Forum girişinde Telefonda ve Xiaomi Boxda bağlantı hatası veriyor.
Herseferinde passwordu yenilemem gerekiyor. Sorun nerden kaynaklandığını bilen varmı?

Forum girişinde Telefonda ve Xiaomi Boxda bağlantı hatası veriyor.
Herseferinde passwordu yenilemem gerekiyor. Sorun nerden kaynaklandığını bilen varmı?
Sorun muhtemelen sizden kaynaklı bi sorun ne chrome üstünde ne apk üstünde böyle bi sorun yaşamadım pc ve mobil olarak sorunsuz giriş yapılı duruyo ağ bağlantısı sorunuysa modem kapatıp açıp deneyin siteye girişte sorun yaşıyosanız giriş yaparken beni hatırla kutucuğunu işaretleyin

Daha önce de bir arkadaşımız aynı sorunu yaşadı. Bazı durumlarda kullandığınız çerezler çok fazla birikiyor. forum gibi şifre ve kişisel bilgileri içeren sitelerde güvenlik düzeyleri biraz fazladır. Bizler de sizlerin hesap güvenliğiniz için gerekli önlemleri aldık.

Kullandığınız tarayıcının çerezlerini temizleyip modemi kapat aç yaptığınız durumda sorununuz çözülecektir.

bu sorunu bende yaşadım mail uygulamasının olduğu telefondan girilebiliyordu sadece. pc den hiç bir şekilde bağlanamadım. pc den tarayıcıdan maile girip tekrar şifre talebinde bulununca aynı tarayıcıdan ancak girebildim. teknik bir sorun var bu kesin.

çıkış yapınca tekrar girmiyor yani işe yaramadı..Ekran grnts 2024 10 11 192748

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sorun olsa herkeste olur.
Tayfun’un hesabına kendi rızası ile giriş yaptık sorun olmadı. Yani tamamen tarayıcınız, ip adresiniz ile alakalı bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri