Victor Osimhen Transferi Hakkında...

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
Selam renktaşlar

Osimhen transferi hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlk önce benim şahsi ve vicdani fikrim; Osimhen'in büyük bir avrupa kulübünde devam etmesi yönünde, yoksa yazık eder kendine.
Çünkü Türkiye'de futbol yok, ciddiyet yok, disiplin yok, gelişim yok, idman yok.
Türkiye'deki futbolculara bakın; çoğu futbolcu ama sporcu değiller, işin şov kısmındalar.

Ki bu yüzden Kopenhag, Young Boys, Az Alkmar gibi takımlar sadece koşarak bizi kevgire çeviriyorlar.

Kopenhag maçının koşu mesafelerine baktım; hatırladığım kadarıyla bizden 11 Km fazla koşmuşlar. Bu da demek oluyor ki; 1 kişi fazla oynamışlar.
Ama'' Bayern Münih'i öldürdük!'' dediğimiz maçta bile; Ya Bayern'den 1 Km fazla koşmuşuz ya da eşit koşmuşuz.

Peki bu şartlarda biz Bayern Münih'i nasıl yeneceğiz!? Tabii ki; Kopenhag gibi takımların çok koştuğu gibi;
Peki koşuyor muyuz!? Hayır.
Ders alıyor muyuz!? Hayır.
İşte bu yüzden Osimhen Türkiye'ye gelmesin, yazık olur o'na diyorum. Ki Osimhen henüz gelişmekte olan bir futbolcu.

Türkiye'ye gelen yabancı futbolcuları da bir yılda kendimize benzetiyoruz.
Bakın İcardi'ye, taş gibi geldi hamura döndü, Okan Buruk sayesinde.
Adamı antreamansız oynata oynata, canı her istediğinde izin vere vere; sakatlanmasına sebep oldu. (Bana göre öyle )

Ayrıca 75 milyon dolar çok fazla, Osimhen hak ediyor ama bizim için büyük para.

Her şeyi bir kenara bırakırsak; Bir Galatasaraylı olarak ben de gelmesini istiyorum ama
Napoli'nin isteklerinin ardı-arkası kesilmiyor; serbest kalma bedeli 75 Milyon dolar olan bir futbolcuyu 75+ sonraki satıştan %20'i vererek;

Böyle bir beceriksizliğe imza atarsak... ( Ki bizim başkan'dan/yönetimden her şey beklenir.)
İşte o zaman Sinirden patlarım, karnıma kramplar girer.

Velhasıl; İlla alınacaksa alınsın ama asla ve asla Napoli'ye sonraki satıştan pay verilmesin.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu sezon Psg, Liverpool, Newcastle, Barcelona gibi takımların etkisi ile günümüz futbolu artık bu tarz santrfor oyuncuları geri planda bırakmaya başladı. Bu yüzden Osimhen, Gyökeres gibi oyuncular değil de Isak, Ekitike gibi futbolcular ön planda. Yoksa büyük kulüplerin Osimhen'e, Gyökeres'e yürümemesine başka bir açıklama bulamıyorum.

Evet mali yükü açısından bayağı bayağı büyük bir yükün altına girecek Galatasaray. Önümüzdeki 3-4 yıl aralıksız şampiyon olamaz, Şampiyonlar ligine gidemez isek etkisi büyük olur ama Osimhen yapacaklarının da etkisi büyük olacaktır.

Bir taraftar olarak kendi hayalimi dile getireyim. Napoli'nin istekleri karşısında madem bu kadar milyon Euro lar saçabiliyoruz ama Osimhen gelemeyecek ise o zaman hiç vakit kaybetmeden Gyökeres'e yönenilmesini isterim. Hatta aynı paralara denk geleceği için Gyökeres'in transferinden daha çok memnun olurum çünkü her gol attığında tüm stadın ellerini maske yaparak gol sevinci yaşaması, stadın yıkılmasının hayali bile güzel. Hatta paranın hesabını yapmayacak zenginlikte olsak ve şartlar imkan verse hem Osimhen hem Gyökeres'in aynı anda transfer edilmesi 😀😀 tamam tamam Icardi'yi hatırlayınca yazarken bile hayalinin imkansız olduğunu kabul ettim 🙃

Bu sezon Psg, Liverpool, Newcastle, Barcelona gibi takımların etkisi ile günümüz futbolu artık bu tarz santrfor oyuncuları geri planda bırakmaya başladı. Bu yüzden Osimhen, Gyökeres gibi oyuncular değil de Isak, Ekitike gibi futbolcular ön planda. Yoksa büyük kulüplerin Osimhen'e, Gyökeres'e yürümemesine başka bir açıklama bulamıyorum.

Evet mali yükü açısından bayağı bayağı büyük bir yükün altına girecek Galatasaray. Önümüzdeki 3-4 yıl aralıksız şampiyon olamaz, Şampiyonlar ligine gidemez isek etkisi büyük olur ama Osimhen yapacaklarının da etkisi büyük olacaktır.

Bir taraftar olarak kendi hayalimi dile getireyim. Napoli'nin istekleri karşısında madem bu kadar milyon Euro lar saçabiliyoruz ama Osimhen gelemeyecek ise o zaman hiç vakit kaybetmeden Gyökeres'e yönenilmesini isterim. Hatta aynı paralara denk geleceği için Gyökeres'in transferinden daha çok memnun olurum çünkü her gol attığında tüm stadın ellerini maske yaparak gol sevinci yaşaması, stadın yıkılmasının hayali bile güzel. Hatta paranın hesabını yapmayacak zenginlikte olsak ve şartlar imkan verse hem Osimhen hem Gyökeres'in aynı anda transfer edilmesi 😀😀 tamam tamam Icardi'yi hatırlayınca yazarken bile hayalinin imkansız olduğunu kabul ettim 🙃
Hayır. Osimhen alınmayacaksa, o paraların hiçbir futbolcuya verilmemesinden yanayım.
Bizim etimiz ne budumuz ne?!

Bu yola bi kere girdik, artık alınsın ama asla ve asla Napoli'ye sonraki satıştan zırnık bile koklataılmamsı lazım.
Hadimizi bilmiyoruz( parasal yönden) ama en azından Galatasaray'ın büyüklüğünü/ağırlığını ve aklını Napoli'nin ayaklarının altına sermesinler.

Osimhen tamam, onun keyfini ayrı yaşayacağız. Ayrıca yerlilerin sözleşmeleri tamam.. Kaleye Donnarumma, defansa Akanji kiralık, sağ bek Boey kiralık transfer haberleri de gerçek olursa tadından yenmez. 3'lü, 4'lü, 5'li her sistem için alternatifleri iyi kadro olur.

Osimhen tamam, onun keyfini ayrı yaşayacağız. Ayrıca yerlilerin sözleşmeleri tamam.. Kaleye Donnarumma, defansa Akanji kiralık, sağ bek Boey kiralık transfer haberleri de gerçek olursa tadından yenmez. 3'lü, 4'lü, 5'li her sistem için alternatifleri iyi kadro olur.
Kaleci, Lucas Chevalier ( Şovalye) olsaydı, harika olurdu.
Çok pahalı ama, değeri 30 milyon.

Umarım geçen sezonki performansını bu sezon da görürüz.

Umarım geçen sezonki performansını bu sezon da görürüz.
İcardi ile sorun yaşamazsalar iyi.
Bir de sözleşmede attığı gol kadar bonus alacakmış söylentileri var, ki bu hiç doğru değil.
Takım içi dengeleri bozar gibi duruyor. Zaten geçen sene yeterince pas alamadı, Barış ve Yunus'tan
Bu sene İcardi de olacağından, sorun çıkma ihtimali yüksek, umarım yanılırım.

Kaleci, Lucas Chevalier ( Şovalye) olsaydı, harika olurdu. Çok pahalı ama, değeri 30 milyon.
Kaleci, Lucas Chevalier ( Şovalye) olsaydı, harika olurdu. Çok pahalı ama, değeri 30 milyon.

Kaleci, Lucas Chevalier ( Şovalye) olsaydı, harika olurdu.
Çok pahalı ama, değeri 30 milyon.
Evet pahalı, ben de çok isterim ama Chevalier'i ama PSG ile anlaştı haberlerinden Donnarumma'ya yükseliyoruz. İkisinden birine kimse hayır demez 😀

Osimhen transferiyle ilgili vahim iddialar var. İtalyan medyası, GS'nin araplarla hemen hemen aynı maaş teklifi yaptığını yazmış. 35-40 milyon civarı maaş olduğu söyleniyor. Üstüne sözleşmeye gol, asist bonusu vs. hepsini eklemişler. Bizim medyayla bunlar paylaşılmıyor. Her şeyin üstünü kapatıyorlar. Bu iddialar doğruysa büyük rezillik. 75 milyonluk adamı 80'e zar zor aldıkları yetmezmiş gibi ütopik maaş verilecek.

Umarım Avrupa'da başarı olur. Aksi halde pek çok insanın takibi bırakacağını düşünüyorum. Çünkü bu ligte oynanan top pek çoğumuz için bir şey ifade etmiyor. Osimhen ve Sane gibi isimlerle, Takımdaki herhangi bir futbolcunun maaşıyla satın alabileceği anadolu kulüplerine karşı oynarken keyif alamam şahsen. Geçen sezon 5. yıldız falan dediler göz yumduk. Bu sezon aynı şeyler yaşanırsa çok büyük sıkıntı çıkacak.

iyi diyelim iyi olsun. atın ölümü arpadan olsun. tadını çıkaralım. zaten bir galatasaray zevkimiz var onun da tadını çıkaralım.

Kategori kuralları

Spor kategorisinde ilgili takımınıza ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Diğer takımlara açıkça hakaret, tartışmacı paylaşımlar yasaktır.

Kullanım bilgileri için tıklayınız...

Geri