5 Litre Kardelen Su Nerede Satılır?

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
Selam dostlar

Daha önce A101'de bulunan ve bittikten sonra zor gelen ama ara-ara tekrar bulunan Kardelen bir daha hiç bulunmamaya başlandı.
Çok güzel bir su olmasına rağmen fiyatı da gayet uygundu ve Ph değeri de; 8,30. En pahalı Munzur suyun; 8,45

Bugün yine Kardelen su isteğim depreşti; A101'de; sadece Hayat ve Hamidiye varmış; orada çalışanan elamnının böyle bir sudan haberi bile yok.
Kaldı ki; A101 kadar sinir bozucu bir market olamaz; Bir şubesinde olan ürün; öteki şubesinde bulunmuyor.
sorduğumuzda da'' Fırsat ürünü veya/bitmiştir.'' palavrası sıkıyorar.

Her-neyse; İnternetten araştırdığım kadarıyla; Şok'da satılıyormuş...
Şoka'a gittim; orada da Saka su ve Güzelpınar satılıyor. Kasiyere sordum; alaycı bir ifade ile; sanki uranyum sormuşum gibi'' bizde sadece Saka ve Güzelpınar satılıyor'' dedi. :)

Ben bu suyu içemeyecek miyim? Kardelen 5 litrelik suyu gören/bilen var mı? :)
İyi forumlar...

Kendi sitesinden sipariş vermeyi denediniz mi? Yakınlarınızda bayisi varsa getiriyorlar diye biliyorum.

Selam dostlar

Daha önce A101'de bulunan ve bittikten sonra zor gelen ama ara-ara tekrar bulunan Kardelen bir daha hiç bulunmamaya başlandı.
Çok güzel bir su olmasına rağmen fiyatı da gayet uygundu ve Ph değeri de; 8,30. En pahalı Munzur suyun; 8,45

Bugün yine Kardelen su isteğim depreşti; A101'de; sadece Hayat ve Hamidiye varmış; orada çalışanan elamnının böyle bir sudan haberi bile yok.
Kaldı ki; A101 kadar sinir bozucu bir market olamaz; Bir şubesinde olan ürün; öteki şubesinde bulunmuyor.

Şoka'a gittim; orada da Saka su ve Güzelpınar satılıyor. Kasiyere sordum; alaycı bir ifade ile; sanki uranyum sormuşum gibi'' bizde sadece Saka ve Güzelpınar satılıyor'' dedi. :)

İyi forumlar...

Evde Alkali (Yüksek PH) Su Nasıl Yapılır? (3 Farklı Yöntem)

1. Karbonat Yöntemi: 1 litre temiz ve sıcak içme suyuna yarım yemek kaşığı karbonat ekleyip karıştırın. Suyun soğumasını bekleyin. Alkali suyunuz hazır.

2. Sebze Yöntemi: Temiz ve sıcak suya brokoli, havuç veya kivi rendeleyip ekleyin ve yarım gün bekletin. Alkali suyunuz hazır.

3. Himalaya Tuzu Yöntemi: Yarım litre suya 1 tatlı kaşığı Himalaya tuzu ekleyip karıştırın. Yarım saat bekleyin. Alkali suyunuz hazır.

Kendi sitesinden sipariş vermeyi denediniz mi? Yakınlarınızda bayisi varsa getiriyorlar diye biliyorum.
İnternetten alışveriş yapmıyorum.
Benim beklentim daha ziyede mahalle içi bir zincir marektte bulunması.

Selam dostlar

İyi forumlar...
Cepte Şokta var gözüküyor.Şokta satılıyor büyük ihtimal gittiğin şok bayisinde olmayabilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-17-12-49-05-588_com.positive.ceptesok.jpg
    Screenshot_2025-07-17-12-49-05-588_com.positive.ceptesok.jpg
    317.8 KB · Görüntüleme: 7
Evde Alkali (Yüksek PH) Su Nasıl Yapılır? (3 Farklı Yöntem)

1. Karbonat Yöntemi: 1 litre temiz ve sıcak içme suyuna yarım yemek kaşığı karbonat ekleyip karıştırın. Suyun soğumasını bekleyin. Alkali suyunuz hazır.

2. Sebze Yöntemi: Temiz ve sıcak suya brokoli, havuç veya kivi rendeleyip ekleyin ve yarım gün bekletin. Alkali suyunuz hazır.

3. Himalaya Tuzu Yöntemi: Yarım litre suya 1 tatlı kaşığı Himalaya tuzu ekleyip karıştırın. Yarım saat bekleyin. Alkali suyunuz hazır.
Yapay zekanın zararları.

Merhaba ,

Kardelen su içim , tat ve koku yönünden bence de diğer sulara göre daha iyi geliyor bana da .

Ara ara bizim A101 de de bulunmuyor . ama tekrar stoğa giriyor .Bimlerde de oluyor .

Hendekde dolum tesisleri . Ben İzmitteyim son zamlardan sonra Çene suyuna geçtim ama tekrar kardelen geçeceğim gibi duruyor .

Geri