Yardım Samsung s24 feTelefondan görüşme yaparken arka plandan video ya da film izlemek mümkün mü?

senol6633

Üye
Konular
1
Samsung telefon kullanıyorum. Sesli çağrı görüşmesinde ya da wp üzerinden sesli görüşmede arka plan da film ya da video izlemek istiyorum. Böyle bir tarayıcı var mi yardımcı olur musunuz? IPhone'da oluyordu, aynı anda iki ses yerden ses geliyor ve izliyordum anca Android geçince böyle bir şey olmuyor.

Bunun için çoklu ses gerekebilir. Samsung store üzerinden goodlock uygulamasını indirip, içerisinden sound assistantı kullanarak açabilirsiniz.

Dediginin
Bunun için çoklu ses gerekebilir. Samsung store üzerinden goodlock uygulamasını indirip, içerisinden sound assistantı kullanarak açabilirsiniz.
Dediğini yaptım usta daha oncede arastirmistim gordum bu durumu ancak yine sorunum devam ediyor simdi wp yada normal aramada sesli olarak görüşme yaparken arkadan herhangi bir tarayicidan video oynatamıyorum video kalıyor sadece instagram yada Facebook ve tiktokta izin veriyor buna yani bide Cloudstreamdan izin veriyor buna benzer bir tarayici var mi acaba çalıştıracak

Dediginin

Dediğini yaptım usta daha oncede arastirmistim gordum bu durumu ancak yine sorunum devam ediyor simdi wp yada normal aramada sesli olarak görüşme yaparken arkadan herhangi bir tarayicidan video oynatamıyorum video kalıyor sadece instagram yada Facebook ve tiktokta izin veriyor buna yani bide Cloudstreamdan izin veriyor buna benzer bir tarayici var mi acaba çalıştıracak
Bunun tarayıcı ile alakası yok ama belki kendi playeri olan bir tarayıcı ile yapılabilir.

Geri