Yardım Kablonet'ten Wifi7'ye geçme denemesi

comgray

Üye
Konular
1
Merhaba, Evde Kablonet'in Infinity modemi kurulu kör topal götürüyordu ancak şimdi nispeten uzak bir odaya yeni PC topladım. Anakart wifi7 destekliyor ancak stabil bir bağlantı kuramadım, ağa bağlanabildim ancak son hız giderken kopmalar yaşadım dolayısıyla eski tip Wifi6 usb sinyal yükselticiye döndüm. Orada kopma olmadan devam ediyorum ancak hızım yarı yarıya düştü. Wifi 7 özelliğimi aktif olarak kullanmak istiyorum ve bir router bakıyorum. MR27BE modelini inceledim bana tam aradığım ürün gibi geldi ancak konuya daha hakim biri beni yönlendirirse sevinirim.

Hepsiburada linki şu:

• TP-Link Archer BE230 / BE3600 (Wifi 7, uygun fiyatlı ama Mercusys'ten bir tık kaliteli)
  • Asus RT-AXE7800 (WiFi 6E, çok güçlü sinyal kalitesi)
  • Keenetic Hopper AX1800 (sinyal kalitesi iyi, Wifi 6 ama çok stabil ve yazılım güçlü)
  • Xiaomi BE3600 (Wifi 7, uygun fiyat, performans dengeli)

Mercusys markasını senelerdir evimde router modem olarak kullanıyorum maşallah daha arıza verip bozulmadı güzel markadır bütçenize uygunsa alabilirsiniz daha kaliteli ve pahalı bir şey olsun diyorsanız tp link cihazlara da bakabilirsiniz @Adnan K. abimin söylediği cihazda güzel cihazdır. Fiyat performans olarak keenetic cihazlara bakabilirsiniz yine adnan abi söylemiş zaten bunlar arasından tercih yapabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba, Evde Kablonet'in Infinity modemi kurulu kör topal götürüyordu ancak şimdi nispeten uzak bir odaya yeni PC topladım. Anakart wifi7 destekliyor ancak stabil bir bağlantı kuramadım, ağa bağlanabildim ancak son hız giderken kopmalar yaşadım dolayısıyla eski tip Wifi6 usb sinyal yükselticiye döndüm. Orada kopma olmadan devam ediyorum ancak hızım yarı yarıya düştü. Wifi 7 özelliğimi aktif olarak kullanmak istiyorum ve bir router bakıyorum. MR27BE modelini inceledim bana tam aradığım ürün gibi geldi ancak konuya daha hakim biri beni yönlendirirse sevinirim.

Hepsiburada linki şu:
Wifi 6 eski sayılmaz, hem hız neden yarıya düştü ki? Ben şu an denedim, wifi 6 ile 940/1000 alıyorum, mercusys mesh ile

Geri