Öneri Kodladığım En İyi Türkçe İçerik Uygulaması: TV Box & Mobil Cihazlar İçin Beta Aşamasındaki Uygulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere, üzerinde uzun zamandır çalıştığım ve şu anda beta aşamasında olan yeni uygulamamdan bahsetmek istiyorum. Uygulamam, Türkçe içerik platformlarından çektiğim içerikleri bir arada topluyor ve kullanıcılara sorunsuz bir şekilde sunuyor.

Uygulamanın Özellikleri:

• Çoklu Platform Desteği: TV Box ve mobil cihazlarda (Android) çalışabilen, kullanımı kolay bir arayüz.
  • Tüm Popüler İçerik Platformlarını Tek Uygulamada Birleştirme: Birçok yerli ve yabancı platformdan içerikleri tek bir uygulama üzerinden izleyebilme imkanı.
  • Kapsamlı İçerik Arama ve Kategorilendirme: Tüm platformlardaki içeriklere hızlıca erişebilmenizi sağlayan gelişmiş arama özellikleri ve içerik kategorileri.
  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Basit ve anlaşılır bir tasarım, kullanıcıların istedikleri içerikleri kolayca bulmalarına olanak tanıyor.
  • Hızlı ve Sorunsuz İzleme Deneyimi: İçerikleri, platformların orijinal kalitesinde ve hızlı bir şekilde izleyebilmeniz için optimize edilmiş altyapı.

Beta Aşaması:

Uygulama şu an beta aşamasında ve birçok geri bildirim almak, eksiklikleri tespit etmek ve geliştirmeler yapmak için test aşamasına başladım. Eğer ilgileniyorsanız, uygulamanın beta sürümüne katılmak için bana ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın Amacı ve Gelecek Planları:

Amacım, tek bir noktada tüm Türkçe içerik platformlarına erişebilmenizi sağlayarak daha pratik bir izleme deneyimi sunmak. Gelecekte uygulamayı daha da geliştirmeyi ve kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik yeni özellikler eklemeyi planlıyorum.

RESİM VE VİDEODAKİ AĞIR SANSÜR İÇİN KUSURA BAKMAYIN ÖNLEM AMAÇLI
reis gonder beta surumu bakalim ona gore yonlendirelim seni

herkese açık ve ücretsiz değil katılmak için ücret ödemeniz lazım
hı tamam ozaman kalsin reis para verip uygulama alacak cok kisi olsun sanmam piyasada golge inat cloudestrem turu uygulamalar varken genede sana basarilar dilerim

4 yil once pars tv yi yaptigimda 300 bin kullanici vardi aylik 200 dolar net geliyordu admob dan bu islerde para kazancaksan reklam olayina girmen lazim

hı tamam ozaman kalsin reis para verip uygulama alacak cok kisi olsun sanmam piyasada golge inat cloudestrem turu uygulamalar varken genede sana basarilar dilerim
sürekli reklam görmek istiyorsan bol şanslar cloudstream ekibindeki kişiler ile ortak projemiz zaten daha geniş türk kitlelerine hitap ediyoruz

4 yil once pars tv yi yaptigimda 300 bin kullanici vardi aylik 200 dolar net geliyordu admob dan bu islerde para kazancaksan reklam olayina girmen lazim
işte ben reklam işine girmek istemiyorum iki üç dolar için kullanıcıyı reklama boğmak istemiyorum aşırı pahalı olmayacak zaten masrafları karşılkasın yeter 300 bin kullanıcıya ulaşmak gibi bir hedefim yok

işte ben reklam işine girmek istemiyorum iki üç dolar için kullanıcıyı reklama boğmak istemiyorum aşırı pahalı olmayacak zaten masrafları karşılkasın yeter 300 bin kullanıcıya ulaşmak gibi bir hedefim yok
hocam reklama bogmaya gerek yok ne kadar cok kullanicin kanal dolasirsa ondan bile para kazaniyorsun rusya bolgesi icin mega tv yapmistim sadece ozel icerikli gunluk 50/60 kisi ancak giriyordu tek basina 100 dolardan fazla getirisi vardi ona sadece linkleri apk ya montajlamistim onun icin ne kadar cok kanal dolasirsa kullanicilar o kadar cok getirisi oluyo 10 tika bir reklam ancak cikiyirdu onda

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere, üzerinde uzun zamandır çalıştığım ve şu anda beta aşamasında olan yeni uygulamamdan bahsetmek istiyorum. Uygulamam, Türkçe içerik platformlarından çektiğim içerikleri bir arada topluyor ve kullanıcılara sorunsuz bir şekilde sunuyor.

Uygulamanın Özellikleri:

• Çoklu Platform Desteği: TV Box ve mobil cihazlarda (Android) çalışabilen, kullanımı kolay bir arayüz.
  • Tüm Popüler İçerik Platformlarını Tek Uygulamada Birleştirme: Birçok yerli ve yabancı platformdan içerikleri tek bir uygulama üzerinden izleyebilme imkanı.
  • Kapsamlı İçerik Arama ve Kategorilendirme: Tüm platformlardaki içeriklere hızlıca erişebilmenizi sağlayan gelişmiş arama özellikleri ve içerik kategorileri.
  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Basit ve anlaşılır bir tasarım, kullanıcıların istedikleri içerikleri kolayca bulmalarına olanak tanıyor.
  • Hızlı ve Sorunsuz İzleme Deneyimi: İçerikleri, platformların orijinal kalitesinde ve hızlı bir şekilde izleyebilmeniz için optimize edilmiş altyapı.

Beta Aşaması:

Uygulama şu an beta aşamasında ve birçok geri bildirim almak, eksiklikleri tespit etmek ve geliştirmeler yapmak için test aşamasına başladım. Eğer ilgileniyorsanız, uygulamanın beta sürümüne katılmak için bana ulaşabilirsiniz.

Amacım, tek bir noktada tüm Türkçe içerik platformlarına erişebilmenizi sağlayarak daha pratik bir izleme deneyimi sunmak. Gelecekte uygulamayı daha da geliştirmeyi ve kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik yeni özellikler eklemeyi planlıyorum.

Öncelikle Hayirli olsun umarım güzel ve stabil çalisir başarilar dilerim...

Merhaba arkadaşlar,

Uygulamanın Özellikleri:

Beta Aşaması:

eline emeğine sağlık inşallah emekleri nin karşılığıni alırsın görsel de güzel görünüyor kullanımda da güzel olur merakla bekliyorum şahsen.. ha bideinşallah her dokunduğum yerde reklam basmaz :D

Merhaba arkadaşlar,

Uygulamanın Özellikleri:

Beta Aşaması:

Yanlış anlamadıysam şunu mu demek istiyorsunİ; Arkadaşlar, ben ücretli bir uygulama yaptım. Ama, olası hataların tespiti için sizler gönüllü tester olun, test edin, hataları bana bildirin ben de sorunları düzeltip sizlerin de katkılarınızla sıkıntısız, sorunsuz bir uygulama olarak bunu size parayla satayım.

Vay arkadaş benim uygulamayı foruma atmışsın üstüne "ben yaptım ücretli" diye satmaya çalışıyorsun

Amacın ne 😀?

sizin uygulamasa test etmek isteriz burda hocam o zaman özelden veya burdan isterseniz paylaşırsınız
Maalesef hocam paylaşamam ne belirttiği gibi ücretli ne de public bir apk.

Konudan yeni haberim oluyor arkadaşın amacı sanırım milleti dolandırmak.

uygulama kimin bilmiyorum ama web sitesi diye bişe var ya orj yasal üyelik dışına para vermek hani şu forum da değilsen 60+ plus filan yada hiçbişe bilmiyosan hiç bişe bulamıyosan hani internet çağında yaşıyoruz bişe diyemiyorum :) forum üyesi olup da bişe bulamıyıp para vermek istiyosan da bilemiyorum kısaca bilemiyorum 😂

Maalesef hocam paylaşamam ne belirttiği gibi ücretli ne de public bir apk.

Konudan yeni haberim oluyor arkadaşın amacı sanırım milleti dolandırmak.
Hocam yanlış anlamayın ama uygulama public değilse ekran görüntülerine nasıl erişti konu sahibi?

Anladığım kadarıyla direkt olarak servislerin api'lerinden çekiyorsunuz, bu sebepten ben olsam ben de public yapmazdım. Ama çok güzel görünüyor tasarımı ve kullanımı rahat görünüyor. Elinize sağlık.
Tasarım konusundan biraz uğraştım 😄 teşekkür ederim.

Adminler bu konuyu silebilirse iyi olur. Arkadaşın da hakkı ne ise verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri