Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

İdman ve cbc sportta
Şöyle bir yazı var

“Sayın müşterimiz! Görüntülemeye devam etmek için en fazla 2 cihaz kullanmanız gerekir. Daha fazla bilgi için lütfen içerik sağlayıcınızla iletişime geçin”

Ekli dosyalar

• 1752071412377.jpeg
    1752071412377.jpeg
    94.6 KB · Görüntüleme: 15
İdman ve cbc sportta
Şöyle bir yazı var

“Sayın müşterimiz! Görüntülemeye devam etmek için en fazla 2 cihaz kullanmanız gerekir. Daha fazla bilgi için lütfen içerik sağlayıcınızla iletişime geçin”
Bende idman ve cbc sport yokki ?
İstersen eklerim

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

EPG KURMAK İSTİYOSANIZ;

EPG:

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Halk tv yayını sanki radyo yayını gidi çıkıyor yani ses var görüntü yok düzeltme yapılabilirmi

Son düzenleme:
üstat eline saglik yayınlar çok iyi elinde varsa Western TV ve Kemal Sunal kanalları ekleyebilirmiyiz 🙏

Pot player Vlc player ve TvMate IPTV Player 7.5.4.0 (x64) denedim olmadı kusura bakma rahatsız ediyorum.Siz eleştirilere açığım dediğiniz için yazıyorum Şimdi tekrar baktım hiç ailmıyor bu sefer.
Yayın değişirim okey

Pot player Vlc player ve TvMate IPTV Player 7.5.4.0 (x64) denedim olmadı kusura bakma rahatsız ediyorum.Siz eleştirilere açığım dediğiniz için yazıyorum Şimdi tekrar baktım hiç açilmıyor bu sefer.
Şuan çalışıyormu?

Üstadım günlerdir televizo da izliyorum. Çok güzel ve süper! İyi ki varsın! Çok çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınds başarılar diliyorum.

Geri