Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulamayı neyle yaptığınızı bilmiyorum ama eğer Android studio kullandıysanız colors.xml ve styles.xml içerisindedir arka plan renk seçeneği diğer renk kodları gibi. Bulamazsanız bile beyaz arka planın açıldığı sayfayı gösteren kod ekranını açtığınızda sadece kod sayfası olarak değil dizayn olarak da açıp oradan da düzenleyebilirsiniz. Açılan sayfanın yanında Code/Split/Design yazar görürsünüz. Design dediğinizde kodlama sayfasının içeriği eğer bir tasarıma gidiyorsa yani sadece renk, dil vb. kodları içermiyorsa o anki kodlarla aktif alanın nasıl göründüğünü görüp düzenleyebilirsiniz.
Çevrimiçi bir android application creater kullandıysanız da yani üye ol/uygulamanı hazırla orada da vardır bunun için düzenleme ekranları.

Forumdaki her emek değerli ve hepimiz destekliyoruz, bilgisi olan yardım ediyor , örnek benim yok sadece okuyorum ve destek mesajı yazıp geçiyorum , ama gerçekten uğraşıp uygulama yapan herkese saygı duymak lazım 👋🙂

uygulamaya maclar icin bir cok altarnatif yayin ekledim super bi uygulama degil ama idare eder iyi seyirler

uygulamayi kilitledim kulanmak isteyen için uygulamayi baska yerde paylasmaya gerek yok kullanici sayimiz kadar dostlarimiz var demektir kaliteli icerikleri ekleriz zamanla kasmadan donmadan her turden canli tv leri izleriz

uygulamaya giriş
şifreniz
(roket) iyi seyirler

NOT: RED BOX DA BULUNAN TEST YAZAN YAYİN 18+ YAYİNDİR DİKKATLİ
ORAYADA ŞİFRE KOYDUM UYGULAMAYA GİRİŞ ŞİFRESİ İLE GİREBİLİRSİZ ORAYADA YETİSKİN İÇERİKLER VARDİR ORDA COLUK COCUK KURCALAMASİN DİYE BOYLE YOL BULMAK ZORUNDA KALDİK

Kardeşim APK guzel hıc bırseyle oynama bizlerin istekleri bitmez hic kımseyı memnun edemezsın APK Boyle kalsın elıne sağlık

Paylaşım için teşekkürler hangi kanal üstünde olduğumuz görünmüyor düzeltebilirmisiniz

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler hangi kanal üstünde olduğumuz görünmüyor düzeltebilirmisiniz
ustam biz fare ile kumanda ediyok tv yi onun icin fare neyi gosterirse onu aciyok sanirim kumanda destegi yok kodlama olmadigi icin

uygulamaya yeni bolum actim kusura bakmayin bir daha şifre girmeniz gerek sadece kaliteli sinema kanallari varScreenshot 20241201 211119

Son düzenleme:
Teşekkür ederim güzel olmuş ellerine sağlık zamanla inşallah daha da iyi olur

play protect uygulamayı zararlı yazılım olarak işaretledi ve kaldırmamı istedi1000452058

filim boxa epey sinema kanali ekledim iyi seyirler uygulamayi baska yerde paylasmayin lutfen yayinlarda sorun olmasin izlemekten ziyade linkleri alip kullaniyorlar sonra yayinlar gumluyo acip izleyelim hep beraber uygulamada

kaldir usta sikinti yapiyorsa
Hocam uygulamayı virüs totalde taratıp sonucu paylaşırsanız kafalarda soru işareti kalmaz ben tarattım sonucu temiz verdi taratıp konuya link bırakabilirsiniz

Hocam uygulamayı virüs totalde taratıp sonucu paylaşırsanız kafalarda soru işareti kalmaz ben tarattım sonucu temiz verdi taratıp konuya link bırakabilirsiniz
reis yaptinsa sen paylas benim jarjim bitiyo telefonum biraz 12 saate anca doluyo birazdan kapatacam telimi

Moderatör tarafında düzenlendi:
reis yaptinsa sen paylas benim jarjim bitiyo telefonum biraz moktan 12 saate anca doluyo birazdan kapatacam telimi
Ben yaptım paylaşırım sorun değil de konuya ekleme adına sizin paylaşmanız daha doğru olur diye düşünmüştüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri