Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arkadaslar bende test ettim Süper olmus su an saat 8.10 tikir tikir calisiyor Emegine Saglik Arkadas Tesekkürler.Gittiği yere kadar kullanın arkadaşlar. Bazı kanalların geç açılma sebebi token cache yapilmasindandir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bir kaç tane bein kanalı hatalı olmuş bein comedy falan çalışmıyor ama olsun eline sağlık tekrardan.Arkadaslar bende test ettim Süper olmus su an saat 8.10 tikir tikir calisiyor Emegine Saglik Arkadas Tesekkürler.
İyi seyirler. Liste günlük otomatik vavoodan çekiliyor çalışmayan kanallar vavoo kaynaklı olur.
Php ile.Dostum bunu node js olarak mı yaptin
Ben bayadir yoktum bu düz id proxy calsiyo mu halaPhp ile.
Eline Saglik KardesimGittiği yere kadar kullanın arkadaşlar. Bazı kanalların geç açılma sebebi token cache yapilmasindandir.
Hayır gidip geliyor rokrr olanlar çalışıyor gibi de donuyor bayaBen bayadir yoktum bu düz id proxy calsiyo mu hala
Vavooda sorun var sanırımHayır gidip geliyor rokrr olanlar çalışıyor gibi de donuyor baya
Bence yok gölge TV ye bakıyorum ne donma var nede bişi bence Vavoo için vps lazım ücretsiz proxyler ile donarVavooda sorun var sanırım
ülke ID listesi var mı?Aslında yayınlar vavoo değil hepsi aynı yerden aldığı için ben direkt vavoo yazdım. Bu arada ülke id değiştirerek diğer ülke kanallarına da ulaşabilirsiniz.
Vavoo link değiştiriyor mu? Yani sağlayıcılar sabit değişkenler düzenlenmiyor mu? Bu arada soru olarak sordum bilgim dahilinde değil.Gittiği yere kadar kullanın arkadaşlar. Bazı kanalların geç açılma sebebi token cache yapilmasindandir.
bende pars tv de bod var drek kaynagindan geliyor ama genede donuyor surekli analamdim giti sade vavoo degil kool huhu oha da ayni 10 gun oncesi gayet gizeldi bu proxy muhabbetleri cikinca patlamaya basladiServer bana ait, evet vavoo link değiştiriyor, ülke idleri bu şekilde ;