windows 11 masaüstündeki uygulamalar bazen basmıyor

emre781

Üye
Konular
5
masaüstündeki bazı uygulamalar bazen basmamazlık yapıyo pcyi yeniden başlatuyorum düzeliyo sebebini bilen varmıdır

Onla alakası yok 6 senedir format atmiyom defenderi engelleyen eklenti kurdum gizli virüs vR muhtelemen

ben de windows 11 kullaniyorum bahsettigin sorun bazen bende de olusuyor. (örnegin) ram rbg ayarlari icin ekranda eklenti baneri calismiyor. sonradan fark ettim böyle sorun özellikle windows güncellemesinden sonra ve ya calismayan eklentinin güncelleme almadigi ve ya güncelleme yapilmadigi zamanlar devre disi kaldigini fark ettim. ekrandaki calismayan eklenti banerini cöpe atiyorum pc ayarlarindan tüm uygulamalara giderek calismayan eklentinin yeni ekran baneri ekrana sürüklüyorum sorun kalmiyor. tabiki o eklentinin yeni güncellemesi gelmisse güncelliyorum.

napmam laım peki her güncellemede garip sorunlar

napmam laım peki her güncellemede garip sorunlar
windows ve eklentilerin güncelleme ayarlari hep acik konumda olsun crekli eklenti kullaniyorsan ayri bir sorun zamanla eklenti güncelligini kaybettigi icin calismayacaktir.

Sürekli güncelleme geliyo 10 dakkada bı donuyo bide Firefox tacfilm seyrederken başlat cifubu gitmiyo simdide

Geri