Öneri Yan panel tarama istekleriniz.

usta bunun yan paneli nedir
2095/get.php?username=tuncel01&password=dogan01&type=m3u_plus

bunları dene bakalım kardeşim

Son düzenleme:
Son düzenleme:
usta bu panelle verdiğin panel aynı mı baktın mı burdanda bulamıyacağız anlaşıldı bu paneli

║∘TARANAN ➛

║∘
║∘
utam sonuç bu
Bulamassiniz Yan dns Adresi bulmaniz icin calisan dns adresi yazinca server ip adresi cikar o ip adresini rewerse index yaparsiniz butun yan dns ler sonuclar cikar ölmüş dns yi yazarsiniz hic bir sonuc vermez saygilarimla
Not=Bir Panelin Yan Dns Adresini Bulabilmeniz Server ip adresi vermesi gerekiyor ornek
Bunu yazdin tarattinca bu yazdigin adres calisiyor ise serverin ip adresi ceker örnek 195.65.57.155 bu cikti misal bunu rewerse index yapinca server butun yan dns leri cikar bu sekilde bulabilirsiniz baron usta mete33 hoca onurx45 hoca bu yan dns konularindan iyi anliyorlar Destek olabilirler ben bu sekilde buluyorum

Son düzenleme:
Bulamassiniz Yan dns Adresi bulmaniz icin calisan dns adresi yazinca server ip adresi cikar o ip adresini rewerse index yaparsiniz butun yan dns ler sonuclar cikar ölmüş dns yi yazarsiniz hic bir sonuc vermez saygilarimla

ustamın verdigi doiman ip adresleri bunlar çıkıyor usta

ustamın verdigi doiman ip adresleri bunlar çıkıyor usta
Rewerse index yapin hocam tüm dns ler cikar biarastirayim adresi

Sonuclarin icinden 2025 temmuz tarihli birkac dnsyi yazdim sinan usta kalkacak gene alakasiz dns dicek

Buyur Sinan Usta alltaki adrese bakin dns ler bu misal boyle buluyoruz

Son düzenleme:
bunları deneyemedim hiçbiri çalışmıyor boşver vazgeçtim istemiyom yanını ben bulurum bir şekilde iyi günler ustalar

Geri