Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sinamalarda gösterimde olduğu için.sıcak büfe ayakçı filimleri vizyondan kalkmış ama internete neden yok
Yanlış bilmiyorsam vizyondan kaldırıldıktan sonra 9 ay boyunca herhangi bir yapım dijital platformlara verilemiyor. Cem yılmazın "patlamış mısır" isyanı sonrası, yılmaz erdoğan organize işler 2 filmini vizyona girdikten sadece 3 gün sonra netflixe sattığı için bu durum oluşmuştu.en fazla 1 ay vızyonda vizyondan kalksa bile sonra ınternete düşmüyor
Aykut enişte 2 ve illegal hayatlar 2 filmleri vizyona girdikten çok uzun süre oldu ama illegal hayatlar 2'yi hala bulamıyorum. Herhangi bir dijital platforma gelirse hızlıca korsan olarak bulunabilir ama şuanlık tek çare eklenmeleri. Eskiden cd olarak satarlardı, bu sayede korsana düşerdi, şimdi hiç yok.ozaman netfılıx üzerindemı vizyona gırecek daha önce bir çok sinema fılmı yerlı netfılıx satın alıyor sonra yayınlıyor
Yanlış bilmiyorsam vizyondan kaldırıldıktan sonra 9 ay boyunca herhangi bir yapım dijital platformlara verilemiyor
Kendi söylediğiniz 9 ay hesabına göre düşünürsek, İllegal Hayatlar: Meclis filmini bulamamanız normal çünkü daha 9 ay olmamış çıkalı. İlla ki bir dijital platforma gelecektir.Aykut enişte 2 ve illegal hayatlar 2 filmleri vizyona girdikten çok uzun süre oldu ama illegal hayatlar 2'yi hala bulamıyorum.
Cümlemi birazcık yanlış anlamış gibi görünüyorsunuz. İllegal hayatlar 2 filmi, 2024 kasımında vizyona girdi. Bu sebep'den dolayı filmi bulamıyorum. Aykut enişte 2 ise çıktıktan en az 1 sene sonra netflixe eklendi ve bu sayede izleyebildim. Sonuç olarak 9 ay kuralı devam ediyor hatta yine yanlış bilmiyorsam bu kural devlet içerisinde kanun'a dönüştürüldü.Kendi söylediğiniz 9 ay hesabına göre düşünürsek, İllegal Hayatlar: Meclis filmini bulamamanız normal çünkü daha 9 ay olmamış çıkalı. İlla ki bir dijital platforma gelecektir.
Aykut Enişte 2 filminden de bahsetmişsiniz ama bulamadığınızı mı söylüyorsunuz anlamadım tam. Onu ben Netflix'te izleyeli 3 yıl falan oluyor, hala da mevcut.