🎲🎁Baron66 Yan Panel Bulma Yöntemi (PYTHON)🎁🎲

Hocam bilgisayardan anlamanız çokta önemli değil anlattıklarımı uygularsanız sorun çıkmaz çıkarsa da burada yardımcı oluruz dert etmeyin.
nabtıysam olmuyor belkim de ben bu python'u doğru kuramıyorum , teşekürler sağolun

Ekli dosyayı görüntüle 9962
Add python 3.8 to PATH kutusunu tikle kurarken sonra Windows+r tuşuna bas cmd yaz enterla sonra @patr0n un yazdığı kütüphaneyi yazın olacaktır.(Yanlış biliyor olabilirim)
Doğru biliyorsun hocam path eklemediyse zaten direkt cmd açınca python komutları çalışmaz bizzat klasöre gidip kullanmak gerekiyor bu yüzden python kurarken path eklemek zorundasınız genelde programlama dillerinde bazıları otomatik bazılarında bu şekilde manuel eklemek gerekiyor.

nabtıysam olmuyor belkim de ben bu python'u doğru kuramıyorum , teşekürler sağolun
Pythonu sistemden kaldırın sizin bir mesaj altında @lider0yuncu nun attığı ekran görüntüsünde ki 2 kutucuğu da tik atarak kurun sonra dediklerimi yapın çalışır.

Pythonu sistemden kaldırın sizin bir mesaj altında @lider0yuncu nun attığı ekran görüntüsünde ki 2 kutucuğu da tik atarak kurun sonra dediklerimi yapın çalışır.
yok olmuyor bir türlü ben bu işi beceremeyecem , teşekürler zaman ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız için

yok olmuyor bir türlü ben bu işi beceremeyecem , teşekürler zaman ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız için
her şeyi yapıyorum sonra Baron ustanın dosyasını açmak için çift tıkladığımda ekran gelip gidiyor virüslüymüş gibi

her şeyi yapıyorum sonra Baron ustanın dosyasını açmak için çift tıkladığımda ekran gelip gidiyor virüslüymüş gibi
Hocam dünden beri diyorum ki yazdığımı okuyun öyle yapın siz inatla çift tıklıyorum açıyorum diyosunuz ben dünden beri ne anlatıyorum Allah için nasıl açmanız gerektiğini de yazdım hataları falan görün diye 😅

Hocam dünden beri diyorum ki yazdığımı okuyun öyle yapın siz inatla çift tıklıyorum açıyorum diyosunuz ben dünden beri ne anlatıyorum Allah için nasıl açmanız gerektiğini de yazdım hataları falan görün diye 😅
her türlü denedim üstadım olmuyor
beceremiyorum

ben şu an denedim çalışıyor sorun yok

Teşekkürler kardeşim, eline, emeğine sağlık...

bende ne yaptıysam olmadı pes ettim hepsini kaldırdım ;)

Geri