IDM v6.42 B41 Virüssüz ve sorunsuz

milesov

Üye
Konular
10
Gördüğüm kadarıyla IDM paylaşımlarının çoğu temiz değil ve sıkıntılı. Bu versiyon tamamen temiz ve sorunsuz.

Link;

VirusTotal test sonucu;

Kurulum;
NOT: Kurulum öncesi internetinizi devre dışı bırakın. Bilgisayarınız internete bağlı olmasın.

Klasörleri numaralandırıp sıraladım. 1. Klasörden IDM'yi kurduktan sonra sağ alt köşede açılan IDM simgesine sağ tıklayıp kapatmanız gerekiyor.
1

2. Aşamada IDMan.exe dosyasını kopyalayıp aşağıdaki klasörün içine atmanız gerekiyor.
3

Son aşamada 3. klasördeki Reg dosyasını çalıştıracaksınız. Reg dosyasının içi bu şekilde. Sadece IDM'nin güncellemelerini engelliyor ki sorunsuz çalışsın.
4

Tarayıcılara IDM eklentisini aşağıdaki linklerden yükleyebilirsiniz;
Chrome;

Firefox;

Edge;

Genelde tüm tarayıcılarda kurulum sonrası otomatik olarak kurmak için soruyor. Sormazsa Opera, Brave gibi tarayıcılara Chrome linki üzerinden yükleyebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorun Çözümleri;
NOT:
Aşağıdaki uyarıyı veya lisans uyarısı alırsanız, kurulumu interneti devre dışı bıraktıktan sonra yapın. Yani bilgisayar internete bağlı olmasın.

Aşağıdaki sorunun sebebi, bilgisayarınızda halihazırda bulunan IDM üzerine kurulum yapmanız ya da sildikten sonra kayıt dosyaları kalıntılarının kalması.
1751643492141

Sorunu çözmek için Revo Uninstaller programını indirip, bu programdan IDM'yi silmeniz gerekiyor.

İndirme Linki;

Bu şekilde sağ tıklayıp en üsttekini seçerek silme işlemini başlatacağız. Sizde muhtemelen Türkçe olur. Benim PC dili İngilizce olduğu için böyle kurmuş.
Screenshot 20

Bu ekranda Full'ü seçtikten sonra ilerleyip silme işlemini gerçekleştiriyoruz.
Screenshot 21

Silme işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza bu ekran çıkacak. Hayır'a basın.
Screenshot 22

Daha sonra bu şekilde işaretleyip taramayı başlatın.
Screenshot 23

Hepsini seç'e tıklayıp sil'e basın. Silme işlemi bitince ileri tıklayın.
Screenshot 24

Burada da aynı şekilde hepsini seçe tıkladıktan sonra sile basıyoruz ve tamamlıyoruz.
Screenshot 25

İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı kapatıp açmalısınız. Daha sonra kurulum yaparak sorunsuz kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 2.PNG
    2.PNG
    202 KB · Görüntüleme: 41
  • 1.PNG
    1.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla IDM paylaşımlarının çoğu temiz değil ve sıkıntılı. Bu versiyon tamamen temiz ve sorunsuz.

Link;

VirusTotal test sonucu;

Kurulum;
Dosyaları numaralandırıp sıraladım. 1. Dosyadaki setup'ı kurduktan sonra sağ alt köşede açılan IDM'ye sağ tıklayıp kapatmanız gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 9955Ekli dosyayı görüntüle 9954

2. Aşamada IDMan.exe dosyasını kopyalayıp aşağıdaki klasörün içine atmanız gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 9959

Son aşamada 3. klasördeki Reg dosyasını çalıştıracaksınız. Reg dosyasının içi bu şekilde. Sadece IDM'nin güncellemelerini engelliyor ki sorunsuz çalışsın.
Ekli dosyayı görüntüle 9960
Bilgisayar da Idm bir süre sonra ücretli olmuyor mu

choreme destekliyormu? idm eklentisi çalışmıyordu artık

selamlar. anlatıldığı şekilde kurdum ancak bu hatayı alıyorum sorun nedir acaba ?

Ekli dosyalar

• 1751643492141.png
    1751643492141.png
    5.4 KB · Görüntüleme: 17
selamlar. anlatıldığı şekilde kurdum ancak bu hatayı alıyorum sorun nedir acaba ?

Daha önceden IDM var mıydı? Üzerine kurduysanız eski dosyaları tam silinmemiştir. Revo Uninstaller programını yükleyip, IDM'yi bu programdan silin. Bu program kalıntı bırakmadan tamamen siliyor. Sonra reset atıp kurulum yaptığınızda sorunsuz kullanabilirsiniz.

Edit: Konuya çözümü ekledim hocam. Aklımdan söylediğim için atladığım noktalar olmuş.

Son düzenleme:
bende 6,41 var çalıyo ama yeni sürm çıktı kutusu cıkıyo o kutuyu nası yok ederım eklentilerde çalışıyo çnkü

idmye güncelleme gelince ücret istiyor sonra tekrar kurulum yapmak zorundasın.Bende sıkıldım satın aldım hic uğraşmıyorum

bende 6,41 var çalıyo ama yeni sürm çıktı kutusu cıkıyo o kutuyu nası yok ederım eklentilerde çalışıyo çnkü

Başka bir yerden kurduysanız, içinden sadece reg dosyasını çalıştırıp deneyin. IDM kapalı olsun. Olmazsa silip paylaştığım linkten kurarak çözebilirsiniz.

idmye güncelleme gelince ücret istiyor sonra tekrar kurulum yapmak zorundasın.Bende sıkıldım satın aldım hic uğraşmıyorum

Bunda öyle bir durum olmuyor hocam. Yıllardır kullanıyorum. Satın almak en güzeli tabi.

Yok malesef bendede lisans uyarısı verdi. Her türlü temiz kaldırmama rağmen olmuyor.

Ve ayrıca Chrome ın dev ve canary sürümlerinde bu elentiler desteklenmiyor artık. Chrome stabil sürümde çalışıyor.
Google düzgün çalışan şeyleri kurcalayıp duruyor icat çıkarıyor.

Yok malesef bendede lisans uyarısı verdi. Her türlü temiz kaldırmama rağmen olmuyor.

Edit: Şimdi tekrar silip kurdum ve diğer işlemleri yapmadan önce kontrol ettim. 9 gün deneme süresi kaldı yazıyordu. Belki siz kullanırken bu süre dolduktan sonra kitleyen bir reg atmıştır. Kurulumu interneti devre dışı bırakarak yaparsanız büyük ihtimalle çözülecek. İnternete bağlı olduğu için anında yakalıyor ve diğer işlemleri engelliyor. Konuya da not olarak ekledim.

Son düzenleme:

Link;

VirusTotal test sonucu;

Kurulum;
NOT: Kurulum öncesi internetinizi devre dışı bırakın. Bilgisayarınız internete bağlı olmasın.

Klasörleri numaralandırıp sıraladım. 1. Klasörden IDM'yi kurduktan sonra sağ alt köşede açılan IDM simgesine sağ tıklayıp kapatmanız gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 9961

Ekli dosyayı görüntüle 9959

Ekli dosyayı görüntüle 9960

Tarayıcılara IDM eklentisini aşağıdaki linklerden yükleyebilirsiniz;
Chrome;

Firefox;

Edge;

Genelde tüm tarayıcılarda kurulum sonrası otomatik olarak kurmak için soruyor. Sormazsa Opera, Brave gibi tarayıcılara Chrome linki üzerinden yükleyebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorun Çözümleri;
NOT:
Aşağıdaki uyarıyı veya lisans uyarısı alırsanız, kurulumu interneti devre dışı bıraktıktan sonra yapın. Yani bilgisayar internete bağlı olmasın.

Aşağıdaki sorunun sebebi, bilgisayarınızda halihazırda bulunan IDM üzerine kurulum yapmanız ya da sildikten sonra kayıt dosyaları kalıntılarının kalması.
Ekli dosyayı görüntüle 9970

Sorunu çözmek için Revo Uninstaller programını indirip, bu programdan IDM'yi silmeniz gerekiyor.

İndirme Linki;

Bu şekilde sağ tıklayıp en üsttekini seçerek silme işlemini başlatacağız. Sizde muhtemelen Türkçe olur. Benim PC dili İngilizce olduğu için böyle kurmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 9971

Bu ekranda Full'ü seçtikten sonra ilerleyip silme işlemini gerçekleştiriyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 9972

Silme işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza bu ekran çıkacak. Hayır'a basın.
Ekli dosyayı görüntüle 9973

Daha sonra bu şekilde işaretleyip taramayı başlatın.
Ekli dosyayı görüntüle 9974

Hepsini seç'e tıklayıp sil'e basın. Silme işlemi bitince ileri tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 9975

Burada da aynı şekilde hepsini seçe tıkladıktan sonra sile basıyoruz ve tamamlıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 9976

İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı kapatıp açmalısınız. Daha sonra kurulum yaparak sorunsuz kullanabilirsiniz.
Eyvallah.

Katılımsız kur olsun bitsin😀

Temiz bir katılımsız IDM yok. Olsa onu paylaşırdım hocam. Birisi katılımsız paylaşmış. İçinde mining virüsü var. Konuyu şikayet ettim ama kapatmamışlar. Vebali adminlerin boynuna. Bunu tamamen temiz olduğu için paylaştım. Bir kere kurduktan sonra ömürlük. Diğerleri kısa sürede patlıyor.

@vitaliy01 Öyle yazsa da kuruluyor hocam. Chrome güncel mi? Ben şimdi kontrol etmek için yükledim.

Screenshot 26
Screenshot 27
Screenshot 28
Screenshot 29

Ben Premium IDM kullanıyorum ama inceledim elinize emeğinize sağlık.🙏

Geri